Yoga oljer – Yoga collection – Helseblogg.com

Yoga oljer – Yoga collection

Yoga oljer – Yoga collection

Yoga og oljer

Du trenger ikke å være en ekspert på yoga for å nyte de vakre fordelene med den nye DoTERRA Yoga-samlingen. Laget med hjelp av Elena Brower, (DoTERRA Blue Diamond, forfatter av Art of Attention, og skaperen av Teach.yoga ), består samlingen av tre 5 ml blandinger kalt Arise, Anchor, and Align. Med disse blandingene vil nybegynnere og den erfarne yogien nyte å bruke hver distinkt blanding i sin praksis. Hver blanding er nøye designet med en unik kombinasjon av essensielle oljer for å gi forskjellige dufter og fordeler.

DoTERRA ARISE  opplysende blanding

I øyeblikk når motløshet og opposisjon påvirker din evne til å nå dine mål, kan DoTERRA Arise Enlightening Blend gi en glad og oppmuntrende aroma til å løfte opp og hjelpe deg å reise opp. Arises friske duft er både gledelig og inspirerende med oljeprøve med grapefrukt, sitron, osmanthus og sibiriske fir essensielle oljer i en base av fraksjonert kokosnøttolje. Det vil hjelpe deg med å nå høyere.
 
Våre favorittbruk
 1. Når du våkner, gjelder to til tre dråper Arise på hjertet ditt mens du praktiserer daglige affirmasjoner for å hjelpe deg å reise opp og møte dagen med klarhet og glede.
 2. Når du trener utfordrende yoga, bruker du Arise for å hjelpe deg med å nå det neste nivået.
 3. Påfør flere dråper for på diffusersmykker for å minne deg om dine mål gjennom dagen.

Ideell Yoga Poses With Arise

 • stående
 • Arms høy og stående side strekning
 • Halvmåne

DoTERRA ANCHOR  
Steadying Blend
 Når usikkerhet påvirker din verden, kan DoTERRA Anchor Steadying Blend bidra til å gjenopprette balanse og stillhet i livet ditt. Med Lavender, Cedarwood, Sandalwood, Cinnamon, Frankincense, Black Pepper og Patchouli essensielle oljer i en base av fraksjonert kokosnøttolje, er Ankers aroma jordet, woody og rik som hjelper deg å føle deg rotfestet og jordet.
 
Våre favorittbruk
 1. Når du står overfor utfordringer eller store beslutninger, bruk to til tre dråper anker på ditt hjerte for å bidra til å oppmuntre til en jevn grunnleggende følelse av hvordan du beveger deg fremover.
 2. Påfør ankler, ryggraden og bunnen av føttene for å fremme følelser av fullstendighet og ro.
 3. Påfør to til tre dråper til ønskede områder mens du mediterer for å føle seg stabil, fullstendig og rolig. 
Ideell Yoga Poser med Anker
 • Sittende meditasjon
 • Sittende vri
 • Bhu Mudra (en hånd på hjertet, den andre på jorden)

doTERRA ALIGN  
senterblanding
 Det er lett å føle seg frakoblet og ute av kontroll i hverdagen. Kombinere egenskapene til doTERRA Align Centering Blend med visse yoga poses kan hjelpe til med å justere og skape en følelse av fred og formål. Justere er laget med en unik blanding av oljer som Peppermynte, Basil, Geranium og Jasmine Blomst for å skape en frisk, grønn og urte duft.
 
Våre favorittbruk
 1. Før du starter dagen, bruk Juster over hjertet ditt, håndleddene og baksiden av nakken for å fremme følelser av selvantakelse og flyt.
 2. Legg til to dråper Juster for å diffusere smykker for å nyte duften under din yoga-praksis.
 3. Påfør ett til to dråper til hjertet eller andre ønskede områder mens du praktiserer justering av yoga.
Ideell Yoga Poser med ALIGN
 • Warrior II
 • Triangel
 • Gate utgjør
Glade for denne trioen? Ta kontakt med meg for å bestille. 
Share Button


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT