Sølvvann – vårt naturlige antibiotikum? – Helseblogg.com

Sølvvann – vårt naturlige antibiotikum?

Colloidal Silver – hørt om det? Becks introduserte det i denne videoen for mange år siden, etter det har metodene forbedret seg og nye produkter tilkommet.

[youtube]http://youtu.be/xMlXd9hLpcY[/youtube]

Eller kort versjonen, men anbefaler å se denne lengste versjonen siden den inneholder mye god informasjon.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OPwOqa7NegI[/youtube]

Skal lage et eget innlegg om zapping. Men setter inn litt info om de forskjellige grader sølvvann som er mulig å få til under her.
Sølvvann har vært brukt i mange år. Sykehusene i Norge har feks brukt plaster med sølv i på sår som ikke vil gro. Kjenner selv til noen det har hjelpt.
Ellers er det brukt på betennelser i kroppen, da det dreper bakterier. Det er lagt ut skremmebilder på nett av 2 mennesker som er blitt blå, men det er etter det jeg finner ut noe helt annet de har brukt..
Det finnes i dag også mange generatorer som man kan få kjøpt for å lage eget sølvvann. Jeg var selv på vei til å kjøpe da jeg fikk tipset om at man måtte passe på at det var monekylært sølvvann.

Da fant jeg ut at det er forskjellige grader på sølvvann.

“Molecula SILVER” – de tre viktigste klassetrinn av bearbeidet Silver

Colloidal sølv – “Silver that is electronically processed into a fine state of subdivision that is suspended in liquid and due to the electronic charge, holds its individual character and settles very slowly. Only 5% of the body’s membranes are penetrated.”
: altså sølv som er bearbeidet elektronisk til en tilstand som blir suspendert i væske, men fordi den er elektronisk ladet legger det seg veldig sakte. 
Kun 5% av kroppens membraner blir penetrert. Dette er det svakeste sølvvannet.

Ionisert sølv – Elektronisk behandlet sølv som er brutt ned i et fritt elektron (eller sub-atomære partikler) som finnes i løsningen. Kun 6% eller 7% av kroppens membraner er penetrert. Litt bedre enn colloidal silver, men likevel svakt. 


“Molecula Silver” 
er en form for ionisk sølv som er elektronisk presset inn i en tilstand der det utvikler seg en selv vedlikeholdende puls som er evig i naturen og pulser for fort for enkelt opptak. En definisjon gitt av en kjent fysiker, Robert C. Beck, er at dette sølvet da behandlet på denne måten, mister sin identitet som et sporbart element dvs. ikke er identifisert som en “partikkel”, og fungerer mer som en gass. Forskning er blitt gjort og Becks metode er funnet å stemme. Det fins eterisk i naturen, men det bærer signaturen av materialelementet sølv. Den største partikkelstørrelse her er 0,062 nano som er over 60 ganger mindre enn angstrom i størrelse. Kun 1,7 5 spm kan finnes i produktet og likevel ha styrken til 2000 ppm. (enh. pr. million). 100% av kroppens membraner blir penetrert. Molecula Silver har blitt grundig testet på bokstavelig talt titusenvis av mennesker med imponerende suksess. Altså det beste sølvet man kan få.

Man kan kjøpe mye sølvvann på nettet, her i Norge har jeg kjøpt det på www.vitalsenteret.no – ta kontakt der om du ønsker.
Pass på at du får rett betegnelse hvis du kjøper i utlandet.

Jeg har også funnet en generator som skal være mulig å få laget sølvvann på. Produsenten svarer at denne generatoren produserer partikler som er mindre enn nano teknologi. Nanoteknologi er partikler under 100 nanometer i diameter. Typisk nano sølv teknologi rangeres fra 10 nanomerer til 50 nanometer. Denne mikropartikkel generatoren produserer sølv fra 0,8 til 1 nanometer.
Generatoren med annen strømforsyning vi bruker, men forstod man kunne få den ombygd til vår standard. Pris i US dollar: 59.95 USD. Da uten fortolling og frakt til Norge.

 

 

 

 

 

 

En norsk side som selger ionisert kolloidal sølvvann: http://www.icosil.no/icosil1.html

Også funnet her, produkter til både dyr og folk om hverandre…

 

 

Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT