Signer mot behandlingsovergrep – må Karina Hansen med ME dø før hun slipper ut? – Helseblogg.com

Signer mot behandlingsovergrep – må Karina Hansen med ME dø før hun slipper ut?

Vær så snill å signer denne kampanjen for å støtte denne jenten her: Trykk HER

Kanskje det værste pågående behandlings-overgrep i Norden, legen er i praksis hevet over loven.
Må Karina Hansen (med ME) dø før hun slipper ut?

Skjermbilde 2014-02-07 kl. 12.36.33

 

Google oversettelse:

Vi tror at Karina livskvalitet og muligens hennes liv i seg selv, hviler på denne beslutningen.

Karina har en kompleks sykdom som er alvorlig, noe som er klart dokumentert av hennes symptomer og livskvalitet.

Vi tror også at med upassende behandling for alvorlig syke pasienter med ME, kan dette være dødelig. Som var den kjente tilfelle av Sophia Mirza, som var dessverre i lignende omstendigheter til Karina.

Vi er bekymret for at dersom denne muligheten ikke er beslaglagt for Karina å se disse ekspertene, så hun kan lide en lignende skjebne.

Den europeiske Høring om pasientrettigheter staten klart at Karina har rett til å nekte behandling, retten til å endre helsepersonell, rett til å nyte støtte fra familien under behandling og retten til «grundig, rettferdig, effektiv og rask” oppmerksomhet til klager.Disse rettighetene blir ignorert.

Karina veldig tydelig gjort hennes ønsker kjent før de blir tatt fra sitt hjem den 12. februar 2013.

Karina sa nei til GET (gradert treningsterapi) og CBT (Kognitiv adferdsterapi)!

Karina sa nei til behandling av Nils Balle Christensen!

Karina valgte foreldrene å ha fullmakt!

Karina blir ignorert.

Vi ber deg om å signere denne underskriftskampanje for å sørge for at Karina rettigheter blir respektert og lyttet også.

Vi vet Karina er alvorlig syk, og alt vi spør er for det beste for hennes helse og velvære.

Nå er tiden for å stå sammen i enhet for å be om en second opinion for å få innvilget av en ledende ME Expert.

Hjelp oss å gjøre dette skje for Karina ved å signere oppropet og deling. Sammen vår stemme vil bli hørt for Karina!

Les denne artikkelen for mer i dybden information:http://justiceforkarina.webs.com/apps/blog/show/41293572-karina-hansen-deserves-a-second-opinion-by-an-me-expert-

En kopi av det åpne brevet som ble sendt til Karina Hansen verge:

Kjære Guardian:
Vi skriver til deg ut av bekymring for Karina Hansen. Vi forstår at du har blitt utnevnt til verge til Karina Hansen, og at hennes foreldre har skrevet til dere ber hun få lov til å ha en annen mening gitt av en internasjonal ME-ekspert, Dr. Nigel Speight. Vi er respektfullt ber om at du tillater Karina Hansen å bli sett av denne ekspert i et betimelig spørsmål. Vi tror denne unge kvinnens livskvalitet, og muligens hennes liv i seg selv, hviler på denne beslutningen.
Vi forstår at det å være oppnevnt verge for noen med en så kompleks sykdom kan være en vanskelig oppgave. Vi har tatt seg tid til å undersøke enkelte saker som er relevante for denne situasjonen, og kan være til nytte for deg som du gjør denne beslutningen.
En. Karina har rett til en second opinion. Vi forstår at i Danmark denne retten til en second opinion er brukt i saker som er alvorlige eller livstruende. Vi vet at Karinas saken er alvorlig så klart dokumentert av hennes symptomer og livskvalitet. (Hvis du vil vite mer om alvorlig ME vennligst besøkhttp://www.stonebird.co.uk/symptoms.html ) Vi tror også det er livstruende. Sophia Mirza er ett eksempel på en som døde av ME etter upassende behandling. Du kan lære om henne på http://www.sophiaandme.org.uk/ . Vi er veldig redd for at hvis du ikke gripe denne muligheten til å ha Karina sett av disse ekspertene at Karina kan lide en lignende skjebne.
Du kan lese om rettigheter til en second opinion påhttp://www.who.int/entity/genomics/public/eu_declaration1994.pdf?ua=1 ogpasientrettigheter second opinion & f = sant

 
2. Vi har forsket mer om Karina rettigheter som medlem av Den europeiske union, og vi ønsker å dele denne informasjonen med deg. Den europeiske Høring om pasientrettigheter, hvis formål var å definere prinsipper og strategier for å fremme rettighetene til pasienter, gir en utmerket referansepunkt for å forstå Karina rettigheter.Spesielt gjelder Karinas tilfelle rett til å nekte behandling, retten til å endre helsepersonell, rett til å nyte støtte fra familien under behandling, og rett til “grundig, rettferdig, effektiv og rask” oppmerksomhet til klager. Alle disse rettighetene er oppført på http://www.who.int/entity/genomics/public/eu_declaration1994.pdf?ua=1 .

 

 
Tre. Et annet bærende prinsipp som bidro til å sette disse viktige helsetjenester lovene sier at beslutninger for pasienten bør ta hensyn til “det som er kjent, og i størst mulig grad, hva kan antas om ønskene til pasienten.” (Erklæring om fremme av pasientrettigheter i Europa) Karina veldig tydelig gjort hennes ønsker kjent før de blir tatt fra sitt hjem den 12. februar 2013. Hun sa nei til GET (gradert treningsterapi) og CBT (kognitiv atferdsterapi). Hun sa også nei til behandling av Nils Balle Christensen.Karina valgte foreldrene å ha henne fullmakt. Vennligst lytte til hva de har å si om sin datters ønsker. Vi er en gruppe mennesker fra forskjellige land som kom sammen for å sikre at Karina rettigheter blir respektert. Vi er upartisk og har ingen grunn til å ønske noe, men hva som er best for Karina helse. Vi gjør dette brevet offentlig, og vi vil også dele brev skrevet til deg av Karina Hansens foreldre (med sitt fulle tillatelse).

Vi ber om at du tar alle disse retningslinjene i betraktning og som statlig oppnevnt verge Karinas må du sørge for at hennes menneskerettigheter blir respektert.                                      Respekt,                                                  ledere av Justice for Karina Hansen

Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT