The Ozonhospital – behandling som dreper bakterier, sopp og kreft. Rens blodet ditt med enkle behandlinger UTENFOR kroppen. – Helseblogg.com

The Ozonhospital – behandling som dreper bakterier, sopp og kreft. Rens blodet ditt med enkle behandlinger UTENFOR kroppen.

Skjermbilde 2014-01-22 kl. 13.02.22Ozon terapi er en populær type medisinsk behandlingI medisinsk vitenskap har ozon blitt benyttet til behandling av infeksjoner, sår, flere sykdommer, og for å desinfisere drikkevann. Den er effektiv som et anticancer, antiviralt, antibakterielt og antisoppmiddel,  ozon er uovertruffen, hovedsakelig fordi det ikke er noen merkbare bivirkninger.

Ozon og Lyme behandling
Ozon terapi spiller en viktig rolle ved behandling av Lyme sykdom.   

Oksygen / Ozon terapi ved hjertesykdommer
Ozon terapi er den raskeste kjente metoden for behandling for pasienter med hjertesykdom som kardiovaskulære komplikasjoner og tretthet. Det tar mindre kostnader og tid i forhold til de inovasive prosedyrer som for eksempel bypass kirurgi eller angioplastikk.

Se her hvor mye fett du har i blodet, eller som de utrykker det, “vi må ta ut alle mcDonalds burgerene i årene dine først”.. 

Se flere filmer etc på http://www.ozonehospital.com

 

 

Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT