Ny NORSK bok om essensielle oljer og bruk – Helseblogg.com

Ny NORSK bok om essensielle oljer og bruk

Ny NORSK bok om essensielle oljer og bruk

Denne boken har vært etterlengtet og er nå ENDELIG her.

 

Benytt deg av dette tilbudet fra norsk leverandør nå:

Mens det ennå er flere igjen...
KJØP

 

Detaljer

Dette er en spennende, brukervennlig håndbok med flotte bilder. Den inneholder grunnleggende kunnskap om de forskjellige eteriske oljene, og hvordan du skal bruke dem.

Et praktiskt og enkelt-å-bruke oppslagsverk som er like spennende for deg som allerede kan mye om eteriske oljer, og for deg som kanskje akkurat har fått opp øynene for disse herlige oljene.

Den kommer ut i en mindre størrelse som gjør at den er enkel og praktisk å ta med seg hvor som helst. Boka er perfekt for nye brukere og et godt alternativ for deg som allerede har erfaring med eteriske oljer.  

Denne boka er en rimelig og flott gave som gir en fantastisk innføring i oljenes verden.

 

  • Boken er vakkert utformet og har en brukervennlig introduksjonsdel med diagrammer, grafer og fargerike bilder som hjelper leseren raskt og enkelt å lære hva eteriske oljer er, hvor de kommer fra, hvordan de kan brukes på en trygg og effektiv måte. Viser også hvilke verktøy og tilbehør som kan være nyttige.
  • “Essential Essentials” er sider som inneholder tilleggsinformasjon og bilder av de mest populære oljene og blandingene. Vil hjelpe nye “oljeentusiaster” til å vite hvilke oljer og blandinger de bør anskaffe seg for å komme i gang.
  • Praktisk, litt mindre størrelse gjør det enkelt å ta med deg denne boken i vesken, ryggsekken, kofferten. Enkel å ta med på alle turer og reiser.
  • Bakerst i boken er det blanke ark som kan være nyttig for å skrive ned dine favoritt oljer og blandinger. Hold orden på forskjellige oppskrifter og oljeblandinger som er viktige for deg. Praktisk og hendig.
  • Inneholder en komplett “bruker- guide” som beskriver hvordan du trygt og effektivt kan bruke rene eteriske oljer til hundrevis av forskjellige tilstander – fysisk, mentalt og følelsesmessig.
  • Inneholder informasjon om spennende nye eteriske oljer som Blue Tansy, Copaiba og Sibirian Fir.

 

Utgivelsesår: Oktober, 2018,
Sider: 384. 9. utgave
Binding: Softcover.
Dimensjoner: 17 cm bred x 23 cm høy.

Share Button


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT