Ny medisin mot kreft – ingen vil produsere det! – Helseblogg.com

Ny medisin mot kreft – ingen vil produsere det!

I Cananda har en forsker funnet og testet et rimelig, ikke nyoppdaget middel, og funnet at kreften forsvinner på testede dyr. Men de store farmasøytiske produsentene vil ikke produsere det. I Norge har vi nå nylig hatt samme reaksjon på LDN, som skal hjelpe for så mangt, spesielt Alzheimers, MS og smertepasienter generelt.

Hva gjør verden med dette? Er det ikke mulig å få det produsert og i salg? Hvis det hadde blitt produsert som LDN gjør i Norge, ville legene da likevel ikke skrevet det ut – slik som situasjonen nå er med LDN, fordi de ikke har ryggdekning pga manglende forskning? Hvor går grensen for fornuft? Hvis man vet at man sitter med reseptunderskriften som kan redde liv? Skal man da sitte å vente på at forskningen godkjenner den, eller skal man ta sjansen for at pasienten får et lengre liv hvis legen foreskriver dette nye midlet? Sjansen for å dø av noen annet i mellomtiden som en bivirkning av medisinen er jo som jeg forstår lav.

[embedplusvideo height=”447″ width=”560″ standard=”http://www.youtube.com/v/Y3x-Uj4yAMY?fs=1″ vars=”ytid=Y3x-Uj4yAMY&width=560&height=447&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4686″ /]

 

Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT