Norges helsevesen annerkjenner ikke at hun er syk. De har ingen behandling til henne. – Helseblogg.com

Norges helsevesen annerkjenner ikke at hun er syk. De har ingen behandling til henne.

 

 

Les historien og få med deg kommentarene

Dette er desverre blitt et typisk bilde for hvordan norsk helsevesen og myndigheter ikke tar tak.

Vi trenger forskning i Norge, og anerkjennelse av bruk av allerede eksisterende tilbud slik at alle kan bli kjent med disse.

I teksten og kommentarene under denne artikelen står det at det er funnet funn som borrelia, babesia, bartonella, analplasmose og mycose ved hjelp av mikroskopering. Det finnes flere mikroskoper i Norge også. Men hvorfor vil ikke myndighetene ta tak og være med gi Norges pasienter dette “løftet” vi trenger for å kunne få analysert våre prøver her? Her i Norge blir de i stedet for nesten “etterforsket” og anmeldt av leger for at noen tar analyser og faktisk kan fastslå at det er funn. Myndighetene syns jeg er mer opptatt av å finne ut av om det er rett at en som driver “alternativt” (om man kan kalle det det) kan å forske og analysere prøver som er til gode for norske pasienter. Hvorfor brukes det ikke heller litt samarbeidsånd, og gir et klapp på skulderen for at det faktisk er noen som bryr seg, og har kostet både tid og penger inn i utstyr og prosjekter? Og hadde myndighetene brydd seg ytterligere, hvorfor setter de ikke inn økonomisk hjelp for å få videreutviklet dette? Mistanken min er at legemiddelindustrien styrer for mye. Og en annen tanke går mot at noen andre ikke ønsker innblanding i deres felt. Kan dette stemme?

 

Et eksempel på dette er feks Aartun i Stavanger. “Flått-jegeren” kalte VG ham. Den pensjonerte rektoren har de siste årene drevet firmaet Mikroforsk, og har analysert opphostet slim, urin eller avføring fra flere hundre personer fra hele landet. Pasientene har eller tror de har flåttbakterien borrelia eller utmattelsessyndromet ME. Han har foretatt analyser med mørkefelts- eller lysmikroskopi, og eventuelt anbefaler medisinering.
Les artikkelen i vg om han her

 

 

20130317-093102.jpg

Det finnes flere her i landet som driver med mikroskopering eller analyser av forskjellig slag. Hvorfor vil ikke helsevesenet benytte seg av de? Skal vi sende prøver ut av landet, og heller la andre land bygge seg opp kunnskap som vi selv har all mulighet til å gjøre her i Norge? Hvorfor ikke gripe muligheten når den er tilstede?

Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT