Norges og verdens helse mafia – Helseblogg.com

Norges og verdens helse mafia

grrJeg er mektig irritert over helsenorge. Det seg være at alternative utøvere ikke blir tatt alvorlig. Og når de gjør noe som blir oppfattet som veldig bra, og virksomt, så blir det straks forbudt for dem å bruke, og pluteselig ligger det under legenes reseptblokker. Helsekost like så. Vi kan kjøpe lave doser, men blir det sterkere doser, som vi feks kunne mixet selv ved å bruke 2 brusetabletter enn 1, ja da må det også på resept eller hvertfall i apotekenes hyller. I utlandet får man uansett lov å kjøpe det. Alternative terapeuter her i landet klarer ikke skjule sin forakt for det offentlige, andre uttaler seg på kant av regelverk, mens de fleste veier sine ord på gullvekt. Alle vil de bli tatt fordi de har svært gode resultater. Fordi det irriterer mange med hvite monopoliserte frakker kanskje?

Når det ofte også er store ego ute å går på hver side da vil det mangle den tanken om å kunne utfylle hverandre, eller komplementere.

Og monopol på sannheten er det ingen av sidene som har. Det finnes mye godt hos begge parter.
Gi det en 50 til 100 år – kanskje kommer vi dit at det samarbeides og har fått respekt for hverandres fagområder.
Når det blir gode resultater, da forsvinner det ut av hendene på helsekosten og terapeuter – og plutselig så tilhører preparatene apotekene og reseptblokkene til legene.
Det er mange gode urter og vitaminer/ mineraler, oljer osv som vi ikke får importere, enten pga at dosene er for høye eller at norsk lov sier at dette er farlig for oss. Det finnes kampanje på nettet på å få frigitt mange helsekostvarer slik at vi som kompetente mennesker som er i stand til å tenke selv får lov kjøpe det vi mener er rett for oss.

Verden er blitt grisk. Det er pengene bak all denne massproduksjonen som styrer vår helse. Se på maten vi spiser. Det er jo ikke mat lenger, det er produkter. Og sykdommene stiger i takt med produksjon og inntak i løpet av årene som går. Maten vår er gjødslet med det ene og det andre, hvordan vet vi hvordan dette påvirker oss? Hva med genmodifiserte varer? Hva med frukt som ikke råtner som er så bestrålt og vokset? Skal du ha ren mat i dag, koster det mye. Her syns jeg politikerene har en stor jobb å gjøre, momsmessig og tilskuddsmessig. Det kunne garantert lettet litt på helsebudsjettet det også.

Vi har også et problem med hvordan medisiner som blir kjemisk fremstilt får innpass på markedet. Det skumle er – at leger og myndigheter stoler BLINDT på disse testene.

Skjermbilde 2013-04-29 kl. 15.40.42
Trykk på bildet, det er linket til filmen. NB Filmen ruller videre 5 ganger før den er slutt…

Her er en video som forklarer hvordan man i USA bruker folk til å teste medisiner med allerede kjent farlig virkning. Dette tilfellet dreier seg om vioxx, et produkt for leddgiktspasienter som i 2003 ble trukket tilbake grunnet at det var mange som fikk hjerteinfarkt. Min far var blant en av dem og fikk faktisk erstatning. Han var så heldig å overleve. Men denne videoen – viser hvordan de i USA klarer å finne noen som er villige til å finne noen som kan teste dette enda den ble trukket tilbake til markedet og det er verdenskjent. Videoen under her viser også at de firmaene godkjenner og som sender produktet til testing ikke gjør en eneste undersøkelse av hva produktene inneholder.

Skjermbilde 2013-04-29 kl. 18.28.54
Fattige i India brukes i den verste “handelen” man kan tenke seg for å få testet medisiner. Ikke kan de lese, ikke kan de skrive. De signerer med fingeravtrykk.

Så – hvem tester de på? Jo, fattige Indere som får 200 dollar og 400 dollar for å la seg bli testet. Ikke er de engang syke fra før kanskje. De blir bare levende nåleputer for kjemisk testing!

Det tenderer til menneskehandel. Desperate mødrer som ønsker å hjelpe sine syke barn, ofrer seg til å teste ut medisiner store selskaper for å tjene penger, slik at de kan kjøpe vanlig behandling til sine barn. De signerer testpapirene med fingeravtrykkene sine, de vet ikke engang å forstå en klokke, langt mindre hva som står skrevet på papiret. Bare i 1 by de besøker mener folket det er 1500 mennesker som er døde på grunn av testing av medisiner. Flere av disse som tester medisiner deltar i flere studier for forskjellige medsiner samtidig!  Og HVEM er det som driver testsenterene i India? Jo – hvem som helst – for der kan nemlig hvem som helst åpne seg et testsenter. Ingen restriksjoner. I videoen del 3 går de inn i et testsenter kalt Lmbda, og filmer med skjult kamera. De får først gehør for å få testet ut vioxx selv om bedriften der visste at det innebar stor risiko for folkene, på vei ut forteller de at de er journalister og de blir sperret inn i 5 timer, og må til den lokale politistasjonen og må levere inn filmen fra kamera. Lmbda er ikke klar over at de filmet med skjult kamera. Så er spørsmålet – hvordan kan vi vite som pasienter og pillespisere som bare gaper opp når legen skriver ut en resept – hvem det er som har testet dette, hvem er det blitt testet på, hva gjorde det i studien (er det alle bivirkningene?)? Hvor er vår sikkerhet – vi kan kanskje spørre helsetilsynet i Norge. De etterforsker jo også de legene som hjelper oss med antibiotika.. ?

Medisiner som skal virke på migrene, høyt blodtrykk og diabetes er vanlige ting som ofte blir testet ut. Det er disse medisinene som blir skrevet ut til oss på legens reseptblokk! Samme legen som mener at helsekost må inn under apotekts lister og hans egen reseptblokk.

Hele videoen runder egentlig opp med – etter mitt syn – at hele menneskeheten er med å tester medsinene som blir skrevet ut via hele verdens apoteker. Det er mange liv det. Hvem skal ha alle disse livene på samvittigheten?

 

Det var den medisinske delen. Så har vi diagnose delen.

For norske leger har jo til og med monopol på å stille diagnose på folk også! Kom ikke til en lege  og legg en prøve på mikroskopiering på bordet som du har tatt privat – selv om det bare er et bilde, og en uttalelse av hva som kan være på bildet fra blodet ditt. Da får du svaret – ja det der er ikke medisinsk – og hvis han der som har mikroskopiert blodet ditt er så ivrig etter å stille en diagnose og anbefale deg behandling så kan han anskaffe seg sin egen lovlige reseptblokk. Det har jeg selv opplevd. Når jeg feks legger en test på bordet som beskriver hva en velutdannet pensjonert rektor i biologi såg i mikroskopet. En som kan sitt felt. Faktisk er mikroskopering så uglesett i Norge av norske leger at enkelte av de har uttalt at de vil forfølge en hver som driver mikroskopering. Flere har blitt anmeldt, som Sigurd Aartun i Stavanger. Men som han selv har sagt, det er jo bare greit å få vise frem arbeidet han gjør, så blir saken fort henlagt. Ja, til og med rettsapparatene ser hvor gale det er fatt med legemonopolet i Norge tror jeg. _lg_mad-doctor__667

 

 

Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT