Middel mot sopp i kroppen, Gymnema slyvestre. – Helseblogg.com

Middel mot sopp i kroppen, Gymnema slyvestre.

En mikrobiolog i Kansas State University har funnet en urtemedisin som kan behandle vanlig sopp som er tilsted i nesten 80prosent av befolkningen:
Står om den her:

Oversatt med google chrome:

Govindsamy Vediyappan, assisterende professor i biologi, lagt merke til at diabetikere mennesker i utviklingsland bruke en medisinsk urt som heterGymnema slyvestre å hjelpe kontroll sukker nivåer. Han bestemte seg for å studere mikrobiologisk bruk av Gymnema slyvestre – en tropisk klatreplante plante funnet i India, Kina og Australia – for å se om det kunne behandle en vanlig menneskelig sopp patogen heter Candida albicans .
Undersøkelsen var vellykket på to nivåer: Vediyappan forskning team fant medisinsk forbindelse er både giftig og blokkerer virulens egenskaper av soppen, slik at det er mer behandles.Resultatene er viktige for menneskers helse, biomedisinske applikasjoner og potensielle narkotika utvikling.
«Vi har vist at denne forbindelsen er trygt å bruke fordi det ikke skader våre kroppens celler, men det blokkerer virulens av denne sopp under in vitro forhold,” Vediyappan sa. “Bruk av legemidlet kan potensielt hjelpe pasientene kontrollere invasiv vekst av sopp og også bidra til å bringe sine sukker nivåer ned.”
Candida albicans er en av de store sopp-patogener i mennesker fordi den lever i muntlig og intestinal områder som en normal flora, sa Vediyappan. Men soppen kan overgrow og kan føre til oral, tarm og genital infeksjoner. Dødelighet for de med candidemia og invasiv candidiasis har vært rapportert å være ganske høy, og det er en bekymring blant kreftpasienter – spesielt pasienter med nakke eller kreft i munnhulen – HIV-pasienter, organtransplantasjon og andre mennesker med nedsatt immunforsvar .
Soppen kan vokse i to former: en treatable gjær og vanskelige å behandle hyphal skjemaet. Når soppen forvandles fra en gjær til en hyphal vekst det blir vanskelig å behandle fordi den hyphal veksten har lang filament-lignende strukturer som kan spre seg til ulike organer. Vediyappan studie som mål å blokkere hyphal vekst skjemaet.
“Når den kommer inn i vevet, sprer det ut som røtter og er vanskelig å inneholde av vårt immunsystem,” Vediyappan sa.
Dersom soppen er fortsatt i gjær form, er det lett å administrere og ikke invadere vev. Vediyappan forskning team renset gymnemic syreforbindelser som hindret overgangen scenen oppstår og stoppet soppen spredning. De gymnemic syrer kommer fra bladene av gymnema Sylvestre , en tradisjonell medisinsk plante.
Forskningen vises i peer-reviewed journal PLoS ONE i en artikkel med tittelen “gymnemic syrer hemmer hyphal vekst og virulens i Candida albicans . “
Gymnema ekstrakt er vanligvis brukes til å behandle diabetes og andre plager fordi det er en kostnadseffektiv behandling, sa Vediyappan. Ofte, folk drikker ekstraktet å kontrollere sine sukker nivåer eller å gå ned i vekt.
Selv Vediyappan forskning team er ikke den første til å oppdage gymnemic syreforbindelser, teamet er den første til å oppdage at forbindelsene blokkere sopp overgang. Forskerne fant at forbindelsene arbeide raskt, også, som var en viktig egenskap.Den behandles sopp gjær kan overgangen til et hyphal vekst innen 30 minutter av en infeksjon. Når hyphal overgang har funnet sted, vil den vokse til forgrenede filamenter.
De gymnemic sure forbindelser er ikke giftig, noe som er spesielt viktig for kreftpasienter og andre pasienter med nedsatt immunforsvar. De gymnemic syrer kan stoppe uønsket invasiv infeksjon samtidig bevare viktige friske celler.
Den Candida albicans sopp gjør også en biofilm, som er en fungal celle samling som kan være vanskelig å behandle.Forskerne fant at de gymnemic syreforbindelser konvertert biofilm tilbake til treatable gjærceller.
“Denne forbindelsen hindrer dannelse av biofilm fordi hyfer er er de største byggere av biofilm og biofilm motstandsdyktig mot soppmidler,” Vediyappan sa. “Gjærceller i seg selv ikke kan lage biofilm og er følsomme for soppdrepende midler.”
Et annet interessant aspekt: ​​De gymnemic syreforbindelser også stoppet veksten av Aspergillus, en annen sopp patogen som kan påvirke hjertetransplanterte pasienter og leukemi pasienter.
Vediyappan planer om fremtidige studier for å undersøke virkningen, potensielle narkotika utvikling, diabetes applikasjoner og andre måter å forbedre behandling for Candida albicans og andre sopp-patogener.
Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT