VELG STARTPAKKE – Helseblogg.com

VELG STARTPAKKE

VELG STARTPAKKE

HVILKEN STARTPAKKE ØNSKER DU?

 • Få gratis oljekurs ved kjøp av startkit
 • Eteriske oljer – naturlig støtte – naturlig valg!

Oljer kan man bruke på mange måter:

 • Smøre på huden
 • Ha i badevannet
 • Diffusere i rommet med diffuser noe som også påvirker kroppen da det luktes inn via luften
 • Noen tar oljer invortes også med god virkning
 • I mat – vi har mange oljer vi kan bruke i matlaging
 • For å lage dine egne rengjøringsprodukter
 • til å ha på tovet ball i tørketrommel for god lukt på nytørket tøy.

Vi har så mange tilbakemeldinger på personlige opplevelser hvor oljene har hjulpet der andre ting har kommet til kort.


FÅ GRATIS OIL CAMP SOM DU SELV KAN VÆRE MED PÅ NÅR DET PASSER DEG!
SOM MEDLEM I MIN GRUPPE FÅR DU TILGANG TIL DENNE CAMPEN SOM TAR FOR SEG OLJENE I HELE STARTKITTET.

For å hjelpe deg i gang med oljene så får du tilgang til en oilcamp! Studer i eget tempo, kun for medlemmer i vårt team <3


NOEN AV DE NYESTE OLJER VI HAR I SALG! (Kan bestilles i tillegg til startpakke)

COPAIBA

Et eksepsjonelt tillegg til harpiksholdige oljer dōTERRA har, ekstraheres Copaiba
fra Copaiba trær i Amazonas regnskog. Den essensielle oljen er dampdestillert fra
Copaiba oleoresin, et stoff bestående av harpiks og essensielle oljer. Siden den 16.
århundre, har copaiba essensiell olje blitt brukt i tradisjonelle helsepraksis av
innfødte i nord og nordøstlige Brasil. Copaiba olje er mye brukt i kosmetikk
produkter, inkludert såper, kremer, lotioner og parfymer. Copaiba kan brukes til
huden for å fremme en klar, jevn hudfarge.
Primære fordeler
• Fremmer klar, jevn hud
• Reduserer utseendet på flekker

LES MER OM COBAIBA OG BRUK I DISSE LINKENE

Den har fantastisk virkning på helsen, og har 20% bedre virkning enn cannabis oljen som har blitt kjempepopulær, bare at denne ikke virker inn som sentralstimulerende middel og er derfor lovlig i salg i Norge også. (Den kommer i salg nå i august). Ikke er den dyr heller men man får bare kjøpe 1 stk i måneden slik at alle skal få. Vil du lese litt mer om den er her noen linker til bloggen min: www.helseblogg.com – jeg har måtte dele opp innlegget om den fordi vi ikke kan skrive så mye om virkning i samme post vet du..

1. http://helseblogg.com/copaiba-bruk-og-virkning/

2. Hvordan jeg med hell brukte copaiba på hudproblem som skulle opereres – virkning på 1 uke!: http://helseblogg.com/hudkreft-for-og-etter-oljebehandling-pa-14-dager-before-and-after-copaiba-skin-cancer/

3. http://helseblogg.com/hvordan-virker-bcp-beta-caryopyllene-ved-kreft/

4. http://helseblogg.com/overraskende-fordeler-og-hvordan-bruke-copaiba-olje-en-brukers-historie/


Intro om nye oljer som er kommet:

ROSE

Ved hjelp av de kraftige fordelene med Rose-essensiell olje i en praktisk påføring, kan DoTERRA Rose Touch brukes hele dagen for å heve humøret ditt eller som en del av hudpleierutinen for å fremme en sunn hudfarge. Rose Touch kombinerer fraksjonert kokosnøttolje med Rose essensiell olje, en av de mest verdifulle essensielle oljene i verden. Den arbeidskrevende og delikate prosessen med høsting og destillasjon av rosenblader produserer en søt blomsteraroma som er kjent for parfyme- og essensielle oljeindustrien. Rose Touch gir brukeren utallige applikasjoner og bruksalternativer som er både rimelige og praktiske. Rose Touch kan påføres pulspunkter for en oppløftende aroma hele dagen. Det kan brukes til å balansere fuktighetsnivåer i huden, redusere utseendet på hudfeil, og fremme en sunn og jevn hudtone. Rose Touch kan også brukes på nakken og håndleddene for en vakker og romantisk personlig duft.

 • Påfør pulspunkter for å oppheve humøret gjennom dagen
 • Bruk på områder med bekymring to ganger daglig for å redusere utseendet på hudfeil
 • Påfør på nakken og håndleddene for en personlig duft

NEROLI

Beroligende for huden, doTERRA Neroli Touch er spesielt formulert med fraksjonert kokosnøttolje for å gi en positiv, beroligende opplevelse når den brukes topisk. Neroli essensiell olje er avledet fra blomstene i det bitterorange treet; Faktisk er det tre oljer avledet fra dette samme tre-oransje avledet fra appelsinskallene, Petitgrain fra bladene og kvistene, og Neroli fra blomsten. Mye forskning er utført om aromaen av Neroli essensiell olje. Ifølge forskningen induserer Neroli avslapning, hever humør, reduserer følelser av engstelse, og fremmer det generelle trivselet. Anvendt lokalt kan Neroli brukes til å berolige huden og redusere utseendet på flekker.

 • Påfør lokalt for å lindre huden.
 • Kombiner Neroli, Lavendel, Ylang Ylang og Marjoram essensielle oljer for en avslappende og aromatisk massasje opplevelse.
 • Påfør pulspunkter hele dagen for å oppheve humøret.
 • Bruk når du opplever engstelige følelser.

JASMINE

DoTERRA Jasmine Touch kan ikke bare bidra til å redusere utseendet på hudfeil, men også heve humøret. Opplev den respekterte duften og de myriade fordelene med Jasmine olje i en praktisk roll-on. Jasmine Touch kombinerer fraksjonert kokosnøttolje og jasmin absolutt for mild bruk og flere bruksområder. Jasmine Touch kan brukes til pulspunkter for en beroligende, men euforisk duft som gir deg en god stemning og fremmer en positiv utsikt. Jasmine Touch er kjent for sine fordeler, og kan bidra til å redusere utseendet på hudfeil og fremmer en sunn, glødende hudfarge. Betraktet som “King of Flowers,” Jasmine er verdsatt for sin svært duftende aroma, noe som gjør Jasmine Touch ideell til bruk som en personlig duft gjennom dagen.

 • Påfør på føttene på føttene og pulspunkter om morgenen for å oppheve humøret
 • Kan brukes som en personlig duft
 • Påfør huden ufullkommenhet to ganger daglig

Blue Tansy

Blå Tansy essensiell olje, som kommer fra den årlige gulblomstrede middelhavsplanten, er høy i chamazulene og sabinene. En viktig olje i DoTERRA Deep Blue-blandingen, Blue Tansy, er beroligende til sinn og kropp. Blå Tansy, også referert til som marokkansk Tansy, er en årlig gulblomstret middelhavs plante funnet i Nord-Marokko. Chamazulene, en kjemisk komponent i Blue Tansy, gir den karakteristiske indigo fargen og er anerkjent for sin hud beroligende fordeler. Samtidig bidrar den viktigste kjemiske komponenten Sabinene til å redusere utseendet på flekker. Uplifting til humøret, gir Blue Tansy en søt aroma for å fylle alle rom. Det er perfekt for massasje i huden med fraksjonert kokosnøttolje eller lotion etter en lang arbeidsdag eller intens trening for å hjelpe kroppen i den naturlige gjenopprettingsprosessen.

 • Diffusere å heve humøret og skape en positiv atmosfære.
 • Legg en dråpe til en eller to gram av din favoritt fuktighetskrem eller rengjøringsmiddel, og bruk lokalt for å redusere utseendet på flekker eller lindre hudirritasjon.
 • Inkluder en eller to dråper i lotion for å gjenopprette massasje etter en stressende dag eller ekstrem trening. Denne er BLÅ – så bland gjerne ut:)

YOGA COLLECTION

3 fantastisk duftende oljer til YOGA, meditasjon og personlig vekst og oppløfting.

En eksklusiv trio av CPTG® essensielle oljeblandinger designet av DoTERRA for yogi i deg. ANCHOR, ALIGN og ARISE er de perfekte blandingene for å forbedre livet og yoga praksis. Disse blandingene gir aromaer til jevn, senter, og opplyser din ånd gjennom hvert pust mens du styrker og strekker kroppen din.

Kombinere det beste av yoga og aromaterapi er doTERRA Yoga Collection det perfekte tillegget til din praksis eller det daglige livet. DoTERRA Anchor Steadying Blend gir en solid tillit til deg selv, slik at du kan nærme deg praksis og liv med beroligende styrke. Inkluderer lavendel, Cedarwood, Sandalwood, kanel, Frankincense, Black Pepper og Patchouli i en base av Fractionated Coconut Oil, støtter denne blandingen din forbindelse til deg selv og din medfødte visdom. doTERRA Juster funksjoner Bergamot *, Koriander, Marjoram, Peppermynte, Jasmine og Rose essensielle oljer i en base av Fraksjonert Kokosolje. Denne sentreringsblandingen hjelper deg å stole på deg selv og være åpen for alle muligheter. DoTERRA Arise Opplysende blanding støtter stabiliteten din, så vel som din frihet. Bring sammen Grapefrukt, Sitron, Osmanthus, Melissa,

* FCF Bergamot

 • Den perfekte yogaen forholder seg til å kombinere med DoTERRA Anchor er aroma, er sittende meditasjon, sittende twist og bhu mudra (en hånd på hjertet, den andre på jorden).
 • Ideell yoga pose med DoTERRA Aligns aroma er Warrior II, Triangle og Gate poser.
 • Bruk doTERRA Oppstå mens du praktiserer følgende yoga poses: Stående armer høy, stående side strekning og Half Moon.

Aromatisk bruk: Påfør flere dråper for å diffusere smykker, naturlige dolomitt eller lava diffuserende bergarter.

Aktuell bruk: Påfør ett til to dråper til ønsket område. Se ytterligere forholdsregler nedenfor.

(*alt utenom yoga kitet er godkjent for Norge men det fikser vi ved å bestille til kontakten vår)

INTRO OM HVER OLJE I STARTSETTET “FAMILY”

Family startkit kan bli ditt for kr 2870,-

 

 


NATURAL SOLUTION KIT – ET STØRRE STARTKIT MED FLERE FORDELER

For dere som ønsker å starte med et større kit har vi dette som kan sendes til utenlands adresse (jeg har en kontakt).

Pris for dette normalt sett er 710euro + frakt som er 7 euro til danmark feks. + ca 180danske kr i frakt til Norge. Dette må jeg ta inn via Danmark, derfor kan disse kun bestilles via meg. Ta kontakt på tifure@me.com
Totalt cirka 7440,- norske kroner.

 

 • Du får her årsmedlemskap gratis verdt kr 200. Du starter på 15% bonusopptjening (andre kit starter på 10%), og du får 100 produktpoeng som du kan ta ut varer for oppå den vanlige bestillingen neste gang du bestiller.

Share Button


error: Content is protected !!