Essensielle oljer mot virus – Helseblogg.com

Essensielle oljer mot virus

Virus og behandling med essensielle oljer

(DET FINNES INGEN FORSKNING PÅ AT NOEN OLJER HJELPER PÅ CORONAVIRUS)

Som vi allerede vet den beste måten å bekjempe et virus, selv om det er en enkel influensa, er å forhindre kontakt med mennesker som har sykdommen på forhånd, men disse punktene kan gjøre at du forstår den beste måten å forhindre spredning på.

  • – Vask hendene ofte med såpe og vann, eller gni hendene med alkohol
  • – Dekk nese og munn når du hoster
  • – Hold deg hydrert
  • – Bruk en engangspapir eller bøyd albue når du nyser
  • – Unngå nærkontakt med noen som har forkjølelse eller har influensasymptomer
  • – Sjekk om du har influensasymptomer

*

Her er en liste med oljer som kan være starte med som har gode egenskaper for lindring av symptomer:

*

TURMERIC – studier er gjort på PubMed – kan virke mot influensavirus!

Ta internt for daglig antioksidantstøtte og for å forbedre immunresponsen.

Etter anstrengende aktivitet, integrer gurkemeieolje i restitusjonsrutinen for en beroligende opplevelse.

På PubMed finner vi en studie: curcumin er blitt brukt i århundrer i asiatisk tradisjonell medisin for å behandle forskjellige lidelser. Tallrike studier har vist at curcumin har et bredt spekter av biologiske og farmakologiske egenskaper, og virker for eksempel som antiinflammatorisk, anti-angiogen og anti-neoplastisk, mens ingen toksisitet er assosiert med forbindelsen. Nylig ble curcumins antivirale og antibakterielle aktivitet undersøkt, og det ble vist å virke mot forskjellige viktige humane patogener som influensavirus, hepatitt C-virus, HIV og stammer avStaphylococcus , Streptococcus og Pseudomonas . Til tross for potensen er curcumin ennå ikke godkjent som et terapeutisk antiviralt middel. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6509173/

*

EUCALYPTUS
Det har rensende, forfriskende og antibakterielle egenskaper.

*  Antibakteriell og antiseptisk  -> Bekjemper bakterier og bakterier, og det er derfor den er egnet i prosesser med bronkitt, forkjølelse, bihulebetennelse …

 Dekongestant og slimløsende  -> Hjelper med å utvise slim og hjelper dermed til å lindre hoste.

*  Rensing og forfriskende  -> Ren

*

PEPPERMINT
Blant de mange fordelene som essensiell olje med Peppermint har, vil vi navngi egenskapene for symptomene på mange typer virus.

  • * Senker feber og stimulerer svette
  • * Utmerket for hodepine og migrene
  • * Effektiv på muskelsmerter, smerter i foten og ujevnheter
  • * Luftveier (bronkitt, heshet, krampeløsende, slimløsende middel ved innånding er den mest effektive av essensielle oljer)

*

MELALEUCA (TETRE)

For nesetetthet på grunn av et virus i kroppen, kan den brukes til å lage dampbad, bruke en gryte med kokende vann, legge fem dråper og lage bad, ta raske drag inn i luftveien for å lindre åpne opp. Eller bruk i rommet du oppholder deg i, i en diffuse.

Hvis du har problemer med betennelse i halsen, GURGLE ved å fortynne 4 dråper eterisk olje i en kopp varmt vann, bruk to ganger om dagen.

*

MAJORAM (MERIAN) + OREGANO

Karminative egenskaper , thymol og carcacrol er krampeløst og går, så en infusjon av oregano kan raskt avslutte flatulens og annet ubehag.

Luftveissykdommer:  Oregano er et kraftig antihistamin, tilført dens egenskaper som et betennelsesdempende og antibiotikum, noe som gjør den ideell for behandling av alle typer luftveissykdommer.

Reduserer betennelse : Oregano har kraftige betennelsesdempende og antispasmodiske egenskaper.

Kraftig antibiotika : Det sies å være det kraftigste naturlige antibiotikumet som finnes, dette skyldes den store mengden polyfenoler i essensielle oljen, for eksempel tymol.

SIBERIAN FIR

Antimikrobiell, antiinflammatorisk og slimløsende, nyttig ved forkjølelse, bihulebetennelse, influensa og sår hals, i stand til å fjerne spenninger og redusere opphisselsestilstander.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT