Hvordan styrke immunforsvar med Copaiba – Helseblogg.com

Hvordan styrke immunforsvar med Copaiba

Copaiba er et av de mest potente stoffene på jorden for å skape en sunn betennelsesrespons i alle kroppssystemer. Det er også brukt for ubehag av alle typer, og kan være et utrolig potent alternativ for leverens helse.

Sirkulasjon / lymfe:  Bruk Copaiba i en massasje for å skape en helseinflammatorisk respons og for å lette fysiske ubehag, både sentralt og perifert. Det er et stimulerende middel til sirkulasjons- og lymfesystemer og hjelper til med å regulere blod- og kroppsvæsker, vaskulær helse, stivhet, strukturelle problemer og hjerteproblemer.

Fordøyelsesfordøyelse:  Bruk lokalt på magen eller brystet (avhengig av problemets opprinnelse) for dårlig fordøyelseshelse relatert til mage eller tarm og for symptomer på dårlig fordøyelse.

Immunsystem / levetid: Copaiba er utmerket for å støtte cellulær helse og normal celledød. Det er også noe for verktøyvesken din for å støtte immunhelsen. Svakhet i halsen, mandlene, lungene, bihulene og immunforsvarssystemet generelt vil ha fordel av diffusjon, aktuell anvendelse eller intern bruk av Copaiba. (Unngå intern bruk under graviditet og med barn under seks år.)

Avgiftning:  Denne oljen er et ypperlig alternativ for leverstøtte. Prøv å påføre Copaiba over leveren før du sover for generell støtte til leverfunksjonen.

Nervesystemet:   Diffusere Copaiba eller lag en rulleflaske for å påføre ned ryggraden og over nyrene. Noen vil kanskje oppleve at dette er bedre å gjøre om morgenen.

Reproduksjons: Bade med Copaiba når immunsystemet eller den cellulære helsen til reproduktive systemet blir utfordret. Påfør det berørte området for en sterkere, mer lokalisert effekt.

Graviditet og fødsel:  Tenk på denne oljen under graviditet for alle typer ubehag, inkludert rektal, for arbeidssmerter, og for å støtte humør og sunn, kontrollert utslipp av væsker etter fødselen. Også vurdere det for postpartum perineum (Healing After Childbirth)eller keisersnitt. Tyngre fortynning og mer moderat bruk anbefales under graviditet og med barn under seks år.

Luftveier:   Alle slags luftveisproblemer vil dra nytte av Copaiba, som det ville gjort av alle harpiksene og tre-avledede oljene vi tilbyr (Siberian Fir, Frankincense, Sandalwood, Cypress). Dette for dårlige forhold.

Urinsystem:  Støtter helse i urinsystemet

Hudpleie:   Brukes til alle slags hudproblemer, inkludert problemer i tenårene og støtter gjenvinning av vev. Det er rensende og kan legges til en hudvask for generell bruk eller egenpleie etter vevsskade.

Humør:  Copaiba har en dyp, vakker duft (etter min smak). Det løfter stemningen, løfter et deprimert tankesett og gjør brukeren mer komfortabel i seg selv og situasjonen. Laura Jacobs beskriver denne oljen som befalende, trøstende og forstørrende.

Andre bruksområder:  Tannhelse

KJEMI Familie:  Leguminosae (blomsterplanter)

Kilde: Vår Copaiba eteriske olje er hentet i Brasil fra fire arter av Copaiba treet for å gi den mest potente eteriske oljen.

En del av planten som brukes for eterisk olje:  Harpiks
Utvinning metode:  dampdestillasjon
Hoved kjemiske bestanddeler:  seskviterpener (opptil 90%): β-catyophyllene (opptil 52%), α og β-copaene, trans-α-bergamotene, α- kubben, α-humulen, y- og β-elemen, β-kubben
Annet:  Cannabis inneholder rundt 30% karyofyllen (også kalt beta-karyofyllen). Copaiba inneholder fra 52%! Vennligst søk opp caryophyllene for å lære mer om dens kraftige effekter.

FORHOLDSREGLER:

Kan forårsake hudirritasjon i noen generell eller fortsatt bruk.  Tyngre aktuell fortynning og mer moderat bruk anbefales under graviditet.  Intern bruk GRAS (Generally Recognized as Safe (GRAS) List.), men ikke for barn under seks år. 

 


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT