Hudkreft før og etter behandling på 14 dager. Before and after – skin cancer – Helseblogg.com

Hudkreft før og etter behandling på 14 dager. Before and after – skin cancer

Hudkreft før og etter behandling på 14 dager.  Before and after  – skin cancer

HOW I TREATED MY SKIN CANCER IN 14 DAYS – RESULTS

This is my story how oils helped me support a healthy cell function . I had this wound that would not heal for 9 years. Autumn 2017 biopsy tests showed it was cancer (not harmful) and I was supposed to have an operation in january.

Around 20th. of december someone told use a blend of some special oils. So I rolled on. It did change a little bit.

Due to the flu the operation was delayed  and new date is 26nd of february. Turns out, that in the meantime after applying this combination twice a day in one week, the one in the navel made a hard and dry surface change and fell off – this photos is after 14 days of essential oils. Speaks for itselves. Before and after 14days.

*** Actually it turned out on the operation that I only had to take away 2 of 4 as it had developed to since the first biopsi.****

A great story that happened to me and I want to share.

There is a lot of oils in the world that could help on skin imperfections. Watch out for blend ideas on my blog.

 

These photos can only be used in this webpage. Questions can be emailed to tifure@me.com.
Please link to the page if you refer to this story. You may buy photo for use please be in contact.
All illegal use of this photo will be charged.

Dette før og etter fotoet kan kun bli brukt på denne nettsiden. Spørsmål rettes til email: tifure@me.com
Vennligst sett inn link til siden om du refererer til historien. Takk. Fotoet av før og etter kan bli kjøpt ved avtale.
All bruk utenom avtale vil bli fakturert ihht lover om opphavsrett.

 

 

DETTE ER RESULTATET ETTER 14 DAGER MED OLJEBEHANDLING PÅ HUDKREFT 

Dette er altså MIN historie. Før og etter. Jeg har altså hatt dette såret ved siden av navlen i 9 år. Det har ikke villet forsvinne, til tider har det vært åpent og klødd mye. Noen ganger har det kommet “kviser” i det med cyster i. I høst fikk jeg gjort biopsi som viste at jeg hadde faktisk hele 3 steder på magen som måtte henvises til operasjon, men det er klart at det er jo ikke bra å gå med dette i 9 år. Og ja, jeg har vært inne til testing før, legen min sendte meg inn, men på kirugisk mente de at dette bare var en betennelse, men ble sjekket i MR også for å se om det var noe underliggende. Ble ikke tatt biopsi. Den tok jeg på privat initiativ i høst.

Først var jeg satt opp til operasjon 22.januar, men da kom influensa på besøk, nå er operasjonen utsatt til 26.februar. I mellomtiden har jeg brukt oljer.  Jeg såg fort forandring. Den cysten i midten av navlen ble fort inntørket, fikk skorpe på og “smuldret” bort. Ser ut som såret ved siden av som viser på bilde nr 2 også tørker inn på samme måte. De 2 andre sårene har sluttet å klø og det viser nesten ikke et rødt merke en gang. Bare på det ene viser det litt arrvev etter biopsi ble tatt. Nå er jeg veldig spent på hva som skjer på operasjonstimen jeg er satt opp på den 26.februar.

 

*** Faktisk slapp jeg unna med operasjon på bare 2 av de 4 sårene som hadde utviklet seg etter biopsi. Den i navlen fikk jeg beskjed på kom til å bli ekstra dyp ved første konsultasjon. Når jeg kom inn, var den borte. Altså ingen operasjon på den. ****

Så takk og pris for støtten som oljer kan gi.

 

Se gjerne etter oljer for hud problemer her på bloggen, jeg legger ofte ut tips.

Spør meg om oljetips.

Ta kontakt med meg på tifure@me.com for å få ordnet med bestilling av oljer. Jeg kan hjelpe deg gjennom hele bestillingsprosessen.

 

 

Share Button


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT