Honning og Turmeric olje (Gurkemeie) – Helseblogg.com

Honning og Turmeric olje (Gurkemeie)

De fantastiske egenskapene og unike smaken av gurkemeie har blitt verdsatt og brukt i århundrer.  Dette utrolig sunne dypgule krydderet tilbyr et utall medisinske egenskaper, og brukes ofte i den kinesiske, indiske og ayurvediske medisinen.

Folk har brukt gurkemeie i behandlingen av sår og kutt, hudproblemer, muskelforstuing, leversykdommer, luftveisproblemer og magesykdommer, så vel som fordøyelsesproblemer, betennelser, infeksjoner og ondartede svulster.

Den aktive ingrediensen, curcumin, gir kraftige antimikrobielle, antiinflammatoriske og antioksidantegenskaper. Gurkemeie forskes på å bekjempe effektivt betennelse i kroppen, slitasjegikt, gastritt, mikrober, magesår, forbedrer hjernens funksjon og behandler Alzheimers sykdom, og hjelper i tilfelle utallige andre helseproblemer.

I følge Dr. Josh Axe, DC, DMN, CNS:

“Gurkemeie (Curcuma longa), det viktigste krydderet i India, blir av mange hevdet å være den kraftigste urten på planeten i kamp mot og potensielt reversere sykdom.

Gurkemeiefordelene er utrolig store og veldig grundig undersøkt; for tiden er det over 10 000 fagfellevurderte artikler publisert som beviser gurkemeiefordeler. Dette setter gurkemeie på toppen av listen som en av de hyppigst nevnte medisinske urtene i all vitenskap. “

Slik lager du deg hjemmelaget “antibiotika” fra naturen med gurkemeie:

ingredienser:

  • 1 ss gurkemeie eller boost styrken med potent ren olje med Turmeric. Tilsvarer mye mer enn en ss gurkemeie i effekt. 
  • 100 gram honning

Bruksanvisning:

Bland ingrediensen i en glasskrukke og rør godt.

Ta en spiseskje av middelet hver time for å støtte i influensa perioder. Svelg den ikke umiddelbart, men la den smelte i munnen.   Neste dag, ta det samme beløpet, men hver annen time, og gjenta den tredje dagen, og ta det bare tre ganger daglig.

Du kan også legge den til te eller melk.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT