Gi oss troverdige tester og behandling som er lang nok til å virke NÅ! – Helseblogg.com

Gi oss troverdige tester og behandling som er lang nok til å virke NÅ!

hope bannerFor sliten til noen Oslotur kjennes det ut som. Skulle gjerne vært der! Men de flybillettene får fly sin egen vei. Jeg skal heller kjempe saken her hjemmefra og samle mer krefter. Kanskje møte med overlegen på sykehuset neste uke. Jeg gir meg ikke hvertfall, hvis jeg føler noen ikke får den behandlingen de skal ha – om jeg så må ta pressen i bruk og andre midler. Trøsten er at man er ikke den eneste som kjemper den kampen – da også større grunn for å sloss for retten til at flåttrammede i Norge skal få ta de rette testene som er troverdige nok i utlandet men ikke i helsenorge (mikroskopiering bla.) ! Og ikke minst, få den behandlingen de har krav på som er mye lenger enn 3 uker antibiotika. Det er også utrolig mange som har fått feil diagnoser som ME, MS, etc etc pga flåttbitt. Eller andre bakteriere i blodet. Norske tester er ikke gode nok. Hvorfor?

De testene som nå blir brukt i Norge av norsk helsevesen, tester bare for antistoffer, og som en veldig belest “medkjemper” opplyste meg nettopp på et forståelig språk for alle – som kan forklare hvorfor ikke antistoff testene som legen din tar i dag er gode nok – de har kun 20% sjanse for å være rette og kan slå like ofte ut falsk negativ eller falsk positiv sies det:

“Det er bakterienes jernavhengighet som fører til antistoffer, borrelia er unik ved at den ikke har slik avhengighet, og kroppen overser den, dvs. danner for lite antistoffer til å slå ut på tester. Tester av antistoff blir derfor meningsløst. Bakteriene må være jernavhengig for at kroppen skal utrydde dem, enten for at de skal oppdages og markeres med immunoglobuliner eller for selve spisingen av bakteriene etterpå. Det kan være gjenkjenning, antistoffproduksjon (immunoglobulin) og markering som svikter. Det er dessverre en fasinerende bakterie.”

Jeg vil oppfordre alle som kan – still opp utenfor stortinget i morgen 10.mai kl 12 – 14, det kommer mange interessante talere med apeller, bla Lars Monsen, Høyre stiller med representant mfl. Så vil jeg anbefale ALLE som sliter med kroniske sykdommer om å spørre etter prøve hos legen – de trenger et press på seg. Vil du virkelig vite hva som er i blodet ditt anbefaler jeg mikroskopering.

Rundt oss her i Rogaland har vi Sigurd Aartun i Stavanger og Vitalsenteret i Ølen som mikroskoperer. Sigurd er en tøffing og er anmeldt flere ganger fordi han skriver en rapport på hva han ser, legger gjerne med en liten historie om hvordan andre har blitt “friske” og hvilken behandling de fikk. Ellers finnes det også naturmidler. Noen bruker det også.

Det er også stiftet en lokal forening nå på facebook hvor vi skal kjempe kampen her i Rogaland. Lyme.no Rogaland heter den. Søk den opp og søk medlemskap. Dere som holder til utenfor Rogaland, finn gjerne infor på Lyme.no . Vi trenger ALLE med som har en mistanke om at de kan være rammet, eller kjenner noen som er rammet.

 

Søk evt mer info på www.lyme.no
Det finnes også flere facebook grupper.

 

HOPE kvadrat

Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT