Flott at dem bruker mikroskop! Og litt om hvordan medisin blir godkjent som medisin, ett visst antall mus må dø! – Helseblogg.com

Flott at dem bruker mikroskop! Og litt om hvordan medisin blir godkjent som medisin, ett visst antall mus må dø!

Flott at dem bruker mikroskop! Og litt om hvordan medisin blir godkjent som medisin, ett visst antall mus må dø!

Haukeland sykehus har 2 patologer som nå har funnet at en medisin slo dødelig feil, og den har blitt stoppet i flere land etter det.
les artikkelen her om patologene på Haukeland. vi skulle hatt flere av dem!
Man kan jo nok en gang spørre om medisiner er så sikre som man vil ha det til. Ingen har dødd av naturmedisiner. Men DET stenger de grensa for nå, det skal vi ikke få inn i landet. Hvertfall ikke om de inneholder alkohol! Farlige medisiner er det eneste vi skal ha og det distribueres via apotekets monopol.

Visste du at for at medisiner skal godkjennes som medisin, så må et viss antall mus dø i testen? Da oppnår produktet status som medisin:

Å finne LD50 er nødvendig for å få en medisin godkjent. Så enkelt (og vanskelig) er det. Legemiddelselskapene forsøker å gjøre så mye av forskningen som mulig på andre systemer enn dyreforsøk, feks ved kjemiske analyser og tester, samt tester på bakteriekulturer m.m.. Dessverre er det en del sluttester som ikke kan gjøres på annet enn levende dyr, LD50 er en av dem.

20140724-222412-80652621.jpg

Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT