Feil ph balanse er skyld i mange sykdommer – Helseblogg.com

Feil ph balanse er skyld i mange sykdommer

Etter å ha studert mitt eget blod i mikroskop, hvor det typiske ME bildet dukker opp med sammenlenkede røde blodceller, så fikk jeg ideen om at det kunne ha noe med ph-verdien i blodet å gjøre. At det var for surt.

Idag kom jeg over denne videoen etter et tips, og plutselig såg teorien min ut til å stemme! Jeg spurte Aartun om hva han mente var grunnen til at blodcellene la seg i myntruller, og han mente:

 

“De røde blodcellene er i friske mennesker negativt elektrisk ladet og vil derfor frastøte hverandre. Denne negative ladningen frarøves en del av blodcellene i syke mennesker. Blodcellene får ulik polaritet og tiltrekkes av hverandre.

Personer med slikt blod vil oftest føle seg trette og utslitte. Det er ikke så rart, for overflaten disponibel til gass-skifte er blitt betydelig redusert.

Det må tilføres antioksydanter for å få normalisert blodet. Men antioksydantene virker trolig ikke før årsaken til sykdommen er fjernet.”

Se selv:

 [youtube]http://http://youtu.be/8iGM_h0OL-g[/youtube]

Det er her da en bedrift som har lagt ut tips for å gjøre miljøet mer alkalisk.
Bedriften heter http://greenphactor.com og selvfølgelig har de også utviklet en pille for dette da, eller en drink:)

“You Are the Cure” er overskriften på siden deres. Hvis man lider av artretitt, akne, allergier, smerter, fatique, hodeverk, stress, overvekt så er dette de første stegene for at du er over i feil ende av ph balansen. Diabetes, osteoporose, mage ulceriøser, MS, lupus, fibromyalgi, migrene, depresjon er i det andre steget.
De mener at du kan normalisere ph verdien ved å bruke greenphactor i den daglige dietten og at da alle symptomene på feil ph vil forsvinne. GreenPhacotor inneholder 16 av dei mest alkaliserende ingrediensene som finnes står det. Men klarer ikke finne hvillke det er. Mye grønne grønnsaker er avbildet i reklamen.

Men generelt er det vel kjent at, som de også sier her, at vi må holde oss borte fra disse merket med gult, og spise mer av de grønne. Ligger man på rette siden her kan man jo også bidra til bedre helse.
Skjermbilde 2013-03-19 kl. 22.08.18

Nå, nå vet du vel hva du må gjøre? 🙂 Spise GRØNT!

Share Button


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT