Eteriske oljer – for naturlig støtte – startpakker – Helseblogg.com

Eteriske oljer – for naturlig støtte – startpakker

Eteriske oljer – for naturlig støtte – startpakker

Oljer har vist seg å være kraftig naturlig støtte til mye.

Oljer kan man bruke på mange måter. Smøre på huden, ha i badevannet, diffusere i rommet med diffuser noe som også påvirker kroppen da det luktes inn via luften, noen tar oljer invortes også med god virkning. Vi har så mange tilbakemeldinger på personlige opplevelser hvor oljene har hjulpet der andre ting har kommet til kort.

Les mer her om en liten intro om hva hver enkelt olje i en startpakke kan brukes til.

 

NB MÅNEDENS TILBUD FREM TIL 15.JANUAR: FÅ MED 1 FLASKE EKSTRA MED FRANKINSENCE TIL EN VERDI AV KR 1000 (utsalgspris) OG EN 5ML WILD ORANGE OLJE.

Dette betyr at hvis man kjøper FAMILY PAKKEN (den store norske) så blir det ca 50% rabatt. Bruk denne linken for å få tilsendt en Wild Orange olje i tillegg

 

 

[YouTube_WD id=6 item=3]

 

 

KUNDE OG MEDLEM I DOTERRA – HVORDAN VIRKER DET?

Hvordan virker et medlemskap i DoTerra? Man kan være bare kunde og få 25% rabatt, motta månedlige tilbud (gratis olje ved kjøpe på 125PV for de som har satt opp månedlig bestilling fra 1.mnd etter de ble kunde)

Les mer om det å være kunde i DoTerra her og ta en titt på startpakkene. Anbefaler sterkt den som heter Norsk Family Essential som faktisk gir deg 15% rabatt i forhold til innhold i tillegg.  Og man får med den flotte diffuseren og de 4 oljene !!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button


error: Content is protected !!