“Billettmerke: Dyrlege ønskes som fastlege” – Helseblogg.com

“Billettmerke: Dyrlege ønskes som fastlege”

Tidligere i vår skreiv en lege om fortidens heksejakt, og at disse “heksene” (som de ble kalt før) kunne tenkes å være rammet av feks borreliose eller bakterier/betennelser.

Jeg gjorde meg et lite tankekors her, er det mulig at mange som blir tvangsinnlagt på psykiatriske avdelinger idag, hvor de ofte også blir stroppet fast, kan være rammet av feks nevroborreliose eller andre infeksjoner som påvirker kroppen, for eksempel hodet. Jeg tenker ikke kun på borreliose. ADHD kan også være et symptom på intoleranse for gluten og melk. Det har jo også vært gjort feildiagnostisering der folk har blitt tvangsinnlagt med psykoser, som det senere har vist seg å være ekstrem intoleranse mot casein, proteinet i melk. Som bare ett eksempel.


Hvem sjekker sånt, og hvordan skal de faktisk kunne sjekke ut slikt idag med dagens tester hvor mulig 20% stemmer? Tro hvor mange andre som er feildiagnostisert. Leger har jeg selv sett dele ut diagnoser i øst og vest siste tiden, for så ikke være sikre i sin sak likevel – og ja – sterke medisiner blir delt ut i mellomtiden. Og så våger de å være så diskriminerende overfor de leger som faktisk tar dette alvorlig, og at selv helsetilsynet setter opp gransking av dr.Luneng, at de i sin kamp for at ANDRE ikke skal ha rett –  faktisk lar liv gå tapt, feilbehandler, overser og bagatelliserer veldig syke folk. Dyr får nesten bedre behandling. Selvfølgelig helt greit.

 

800px-European_Court_of_Human_Rights_Court_room
European Court of Human Rights Court room

Er det VI som bør anmelde HELSETILSYNET?
Hadde kanskje kampen om å få rett til å bli diagnostisert og behandlet som borreliose pasient, ME pasient, MS pasient, eller en pasient med noen av overnevnte tilfeller, heller passet inn i menneskeretts domstolen i Strasbourg? At det var helsetilsynet som burde vært anmeldt?

Slik jeg forstår har mikrobiologer og dyrleger mer kunnskap enn både nevrologer og leger om emnet borreliose kanskje også co-infeksjoner som bartonella, Bartonella, Rickettsia, mycoplasma, chlamydia, giardia,TWAR/Chlamydophila. Den største smittebæreren er flåtten. Ikke informeres det om det, ikke behandles det for det, for det er jo ikke “godkjent” – og kom for all del ikke legg en mikroskopitest på bordet til en lege i Norge som er gjort i privat regi. Da får du til svar at dette er ikke medisinsk. Samme hvor mye borrelia som lever i blodet til vedkommende. Norske leger skylder på mangel av forskning, men det fins masse forskning i utlandet. Og hvor ofte ser en lege på blod i mikroskop? De ser deg knapt i øynene, de har nesten mer kontakt med datamaskinen når du er innom!

Er du heldig får du kanskje 5-6 ukers (toppen) antibiotika behandling hvis du har vunnet i lotto og truffet en lege som godtar dette. Noe som er langt fra nok. Vi snakker om veldig langvarig behandling hvis det er snakk om feks borreliose. Nå høres det ut som jeg utstyrer borreliabakterien med hjerne, men den er “intelligent”, den lukker seg inn og beskytter seg med biofilm og cysteform i forskjellige stadier. For å bryte gjennom disse formene i en antibiotikabehandling, så må man ha cystebryter og noe som fjerner biofilmen. Mer om dette fins på nett for interesserte. (Cyste og biofilm er 2 forskjellige ting. Serrapeptase (bryter ned biofilm), Lumbrokinase, Nattokinase, Flagyl, Fasigyn (cystebryter tilsvarende Flagyl) – som må brukes samtidig med antibiotika for at den skal drepe alt. Men limer inn en plansje her som professor Laane – Norges fremste forsker på borrelia – har tegnet:

Plansje borrelia utvikling

 

 

Kanskje det blir venteliste hos dyrleger snart? Endatil vi som mennesker både kan forklare våre symptomer og si hvor vi har vondt, så er det faktisk større sjans for at en dyrlege vil finne årsaken enn ett frontsykehus snart. “Billettmerke: Dyrlege ønskes som fastlege”

 

Share Button


3 thoughts on ““Billettmerke: Dyrlege ønskes som fastlege””

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT