DoTerra Adaptive blend – beroligende blanding – både til deg og din hund – Helseblogg.com

DoTerra Adaptive blend – beroligende blanding – både til deg og din hund

DoTerra Adaptive blend – beroligende blanding – både til deg og din hund

Adaptiv Calming Blend Oil er perfekt for livets mest stressende øyeblikk. Nyttig når et stort møte kommer eller for andre viktige begivenheter, hjelper Adaptiv Calming Blend med å forbedre vedvarende oppmerksomhet mens kroppen og sinnet lettes.

Beskrivelse

Når stress og spenning ser ut til å være ubarmhjertig, er Adaptiv Calming Blend den nøyaktige løsningen. Bruk Adaptiv for å bli komfortabel med nye omgivelser eller situasjoner. Når Adaptiv Calming Blend er til stede når det kommer et stort møte eller andre viktige begivenheter. I foreløpige studier har duften av Lavendel, en hovedingrediens i Adaptiv, vist seg å bidra til et miljø som bidrar til å utføre oppgaver som krever vedvarende oppmerksomhet. Lavendel, Magnolia, Neroli og Sweetgum gir stressavlastende effekter mens Wild Orange og Spearmint energiserer og løfter. Copaiba og Rosemary beroliger engstelige følelser for å avrunde den beroligende blandingen. Enten du føler deg trøtt eller rastløs, ubesluttsom eller irritabel, er Adaptiv Calming Blend en del av verktøykassen for å hjelpe kropp og sinn til å holde seg balansert.

 

Bruker

 • Ta et avslappende Epsom Salt-bad ved å tilsette tre til fire dråper i badevannet.
 • Bland tre dråper med fraksjonert kokosnøttolje for beroligende massasje.
 • Diffus oljen i en romdiffusor for å fremme et sentrert og rolig tankesett.
 • Påfør en dråpe på hendene, gni sammen og pust dypt etter behov gjennom dagen.

Bruksanvisning

Diffusjon: Bruk tre til fire dråper i diffusoren du ønsker.
Lokal bruk:  Påfør en til to dråper på ønsket område. Se ytterligere forholdsregler nedenfor.

Priser

PRIS: 63 euro (medlemspris 47,75 euro – medlemsskap koster 250kr. Ved kjøp av startpakke er medlemsskap inkludert) 
NORSK PRIS VED VALUTAKURS PÅ 10,14 = KR 639,- (ikke medlem) kr 484 for medlemmer. 

Advarsler

Mulig hudfølsomhet. Oppbevares utilgjengelig for barn. Hvis du er gravid, ammer eller er under medisinsk behandling, må du kontakte legen din. Unngå kontakt med øyne, indre ører og følsomme områder. Unngå sollys og UV-stråler i minst 12 timer etter påføring av produktet.

                   

***

En av de mest etterforskede fordelene med essensielle oljer er deres evne til å påvirke humør og følelser. For å fremme et beroligende og avslappende miljø, bør du diffundere en blomsterolje – spesielt noe med høye konsentrasjoner av linalool eller linalylacetat . Hvis du trenger å bli løftet opp eller få energi, vil noen dråper Wild Orange i håndflatene og direkte inhalering gjøre susen. Alle har sine favoritt-enkle oljer, men det er blanding, og skaper en blanding av flyktige aromatiske forbindelser som er unike for dine spesifikke behov, som den virkelige kraften i aroma kan oppleves.

Blanding er både en kunst og en vitenskap. Den doTERRA Emotional Aromaterapi ® Kitble formulert med en kombinasjon av historisk bruk og moderne forskning for å imøtekomme vanlige emosjonelle velværeproblemer. For å utvikle den perfekte beroligende og oppløftende blandingen, begynner alt med vitenskap. Adaptiv ™ er en proprietær blanding av åtte essensielle oljer som kan brukes på en rekke måter for å fremme følelsesmessig velvære.

Essensiell oljevitenskap bak adaptiv

 1. Wild Orange  Wild Orange brukes ofte i essensielle oljeblandinger som er ment å fremme følelsesmessig velvære på grunn av sin unikt energiserende, men beroligende aroma. Klinisk forskning har vist at på grunn av sin konsentrasjon av limonen fremmer aromatisk og lokal anvendelse av Wild Orange et positivt humør og støtter et avslappende miljø 1,2 .
 1. Lavendel  Den beroligende og avslappende aromaen av lavendel essensiell olje blir ofte ansett som roten til moderne aromaterapi, og det siste århundret har gitt en betydelig mengde bevis for å støtte den. Enten det brukes topisk eller brukt aromatisk, har mange kliniske studier på mennesker validert evnen til Lavenders aroma til å forbedre humøret, redusere følelser av angst og stress og skape et avslappende miljø 3-5 .
 1. Copaiba- Som den essensielle oljen med den høyeste kjente konsentrasjonen av beta-karofyllen , er Copaibas spekter av fordeler nesten uendelige. Selv om det først og fremst er kjent for å være kraftig antioksidant, støtte immunforsvaret og luftveiene når det brukes internt, og være bra for huden lokalt, gir den rike konsentrasjonen av beta-karyofyllen også en oppløftende aroma som forskning antyder kan være gunstig for de som prøver å avstå fra usunne vaner 6. *
 1. Spearmint – Den dominerende flyktige aromatiske forbindelsen i den kjemiske sammensetningen av Spearmint essensiell olje er monoterpenketon, karvon . I tillegg til å ha mange fordeler når de brukes topisk (spesielt rensende egenskaper), har klinisk forskning på mennesker vist at essensielle oljer med høyt karvon (mynte og dill) har en oppløftende og opphissende aroma som er spesielt gunstig for de med en aktiv livsstil 7 .
 1. Magnolia- Magnolia har en av de høyeste konsentrasjonene av monoterpenalkoholen, linalool. I tillegg til de mange fordelene når de brukes lokalt, har essensielle oljer som er rike på linalool vist i eksperimentell forskning å fremme et rolig miljø og følelser av avslapning 8 .
 1. Rosemary- Rosemary har en unik kjemisk sammensetning, inkludert betydelige konsentrasjoner av 1,8-cineol , kamfer og alfa-pinen . Kombinasjonen av disse tre monoterpenene skaper en tydelig aroma som har blitt vist i klinisk forskning for å øke følsomhet av våkenhet og fokus, og redusere følelser av stress 9,10 .
 1. Neroli-Neroli er unik ved at den har mange av de humørmodulerende egenskapene til essensielle oljer som er rike på linalool og linalylacetat, men er avledet av et sitrustrær ( Citrus aurantium ), og har også betydelige konsentrasjoner av limonen. En bredde av klinisk forskning validerer evnen til essensiell olje fra Neroli til å gi beroligende følelser når de oppleves aromatisk 11,12 .
 1. Sweetgum- Liquidambar, mer ofte referert til som “sweetgum”, produserer en harpiks saft (flytende rav) som kan dampdestilleres for å produsere en essensiell olje med et bredt spekter av fordeler 13 . Det resulterende stoffet er en unik kombinasjon av flyktige aromatiske forbindelser som ikke ofte finnes i andre essensielle oljer, og avgir en unik aroma med furu, blomster og krydret toner. Selv om det først og fremst er kjent for fordelene når det brukes lokalt, er sweetgum essensiell olje også ofte brukt for å fremme et rolig og avslappende miljø 15 .

Hvorfor skal jeg bruke Adaptiv-blandingen?

Vi har alle våre egne unike følelsesmessige behov. Eteriske oljer er et praktisk og effektivt verktøy for å forbedre følelsesmessig velvære. Eksperimentering er den beste måten å finne ut hva som fungerer for deg, men vitenskapen gir noen overbevisende bevis på at aromaen påvirker humøret vårt ikke er utelukkende individuelt. Adaptiv er formulert med presise mengder av mange av naturens mest innflytelsesrike påvirkninger av aromaer, og kan være din favoritt for å fremme de beroligende og oppløftende følelsene du trenger for å komme deg gjennom dagen.

ADAPTIVE FINNES OGSÅ I KAPSLER MEN BARE I USA ENNÅ.

Adaptiv beroligende blandingskapsler og GABA

I følge National Institutes of Health rapporterer mer enn 1 av 5 voksne voksne regelmessig å oppleve stressende situasjoner som de trenger hjelp med 1 . Kombinere humør modulerende effekten av lavendel , koriander , fennikel , og Wild Orange eteriske oljer, de doTERRA Adaptiv Beroligende Blend Kapsler gir en naturlig løsning. Men det er ikke bare flyktige aromatiske forbindelser som gjør Adaptiv kapsler så kraftige. Adaptiv inneholder også presise mengder av andre naturlige forbindelser, som støtter følelsesmessig stabilitet og ro. En av disse forbindelsene er et kjemikalie som produseres i kroppen og kan også finnes i kostholdet vårt.

Hva er GABA?

Følelsesmessig og mental velvære starter i hjernen. Gamma-aminosmørsyre (GABA) er en nevrotransmitter, et kjemikalie som letter kommunikasjon i cellene i hjernen. GABA produseres naturlig i hjernen og brukes til å overføre informasjon til andre systemer i kroppen, spesielt sentralnervesystemet. GABA regnes som en hemmende nevrotransmitter (faktisk menneskekroppens mest hemmende nevrotransmitter) fordi den fungerer ved å blokkere visse hjernesignaler og redusere nervesystemaktivering. Den primære funksjonen til GABA er å regulere (hemme) aktiviteten til celler i hjernen og sentralnervesystemet som er ansvarlige for et bredt spekter av effekter i hjernen og kroppen: administrere atferd, påvirke kognisjon og modulere våre responser på stress. Det er også bevis for at sunne GABA-nivåer er viktige for riktig immun- og endokrine systemfunksjon, og regulering av appetitt og metabolisme. Hvis du har problemer med å håndtere stress, slappe av, sove eller til og med problemer med å håndtere vekten din, kan du ha lavere nivåer av GABA.

Fordi GABA spiller en slik integrert rolle i humørmodulering, er GABA-etterlignende forbindelser populære for å håndtere forskjellige emosjonelle og psykologiske bekymringer. Det er også vitenskapelig bevis for at tilskudd med GABA kan forbedre biomarkører for ro og generell helse 2. * Det er noen hele matkilder til GABA, for eksempel varianter av te og gjæret mat (tempeh, kimchi og miso), og det antas at inntak av noen matvarer som bønner og nøtter kan øke intern produksjon, men generelt har kostholdskildene minimale konsentrasjoner. Som et resultat blir bruken av naturlig avledet GABA som kosttilskudd stadig mer utbredt, og forskjellige matvarer er nå GABA-beriket 3. Adaptiv Calming Blend Capsules tilbyr et effektivt alternativ ettersom de inneholder 100 mg naturlig produsert GABA per servering.

Hvordan bruker jeg Adaptiv kapsler?

Adaptiv Calming Blend Capsules er et flott, naturlig alternativ for å fremme mental velvære, og det er noen forskjellige måter å bruke dem daglig på, både for akutt og langvarig støtte.

 1. Ta en kapsel daglig, som anbefalt av helsepersonell, for å støtte langsiktig følelsesmessig velvære. *
 2. Ta en kapsel før en test eller en presentasjon for å håndtere følelser av stress. *
 3. Ta en kapsel hver morgen for å støtte sunn kognitiv funksjon. *

Med kombinasjonen av beroligende essensielle oljer, botaniske ekstrakter og klinisk støttede mengder GABA, ble Adaptiv formulert til å være et helt naturlig alternativ for å støtte emosjonell helse og kognitiv velvære.

Også til din HUND!
For å berolige og forebygge foreksempel til nyttårsaften?

Gå inn på denne linken så blir du min kunde:
 1. Trykk Join & Save
 2. Velg engelsk og Europe – så Norway
 3. Velg Wholesale Customer
 4. Fyll inn dine opplysninger
 5. Velg passord
 6. Velg pakke på neste side ved å trykke på pilene for å bla bortover til du finner feks Norwegian Family Pack og legg til. Evt bare den oljen du ønsker.
 7. Trykk view totals
 8. Kryss av på “leveringsadresse samme som fakturaadresse”
 9. Velg så å gå til kasse og betale.
 10. Så legger du inn kortopplysninger og kjøper pakken.
 11. Det tar en uke ca. Doterra sender ut tirsdager – fredager.
 12. Det tilkommer IKKE andre kostnader utenom dette.
 13. For å være sikker på at du får tilbudet logger du deg etterpå inn via linken du fikk og setter opp LRP ordre på over 100pv hvis du vil motta de andre fordelene med å få de gratis PV poengene på 100PV i mai.
 14. Jeg hjelper deg gjerne.
 15. Når du er blitt medlem vil jeg legge deg til i min gruppe og du vil få oppfølging av meg dersom du ønsker.
Share Button


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT