Copaiba bruk og virkning – Helseblogg.com

Copaiba bruk og virkning

 

Hva er COPAIBA godt for?

 

Copaiba ekstraheres fra Copaiba-trær i Amazonas regnskog. Den essensielle oljen er dampdestillert fra copaiba oleoresin, et stoff bestående av harpiks og essensielle oljer. Samleprosessen av oleoresinet er unikt blant essensielle oljer – det tappes fra treet på samme måte som sirupen fra lønnetrær. Oleoresinet blir deretter dampdestillert for å fremstille essensiell olje.

Copaibas viktigste kjemiske komponent er beta-caryophyllene, en kjemikalie som ligner på cannabinoider som finnes i cannabis som kan beskytte nerveceller og har fordeler for kardiovaskulære systemet og immunsystemet.

Forskere har nylig oppdaget de mange fordelene med Copaiba-olje. Dr. Hill, doTERRAs grunnleggende medisinske sjef, og Nicole Stevens diskuterer det høye nivået av beta-caryophyllene som finnes i doTERRAs Copaiba eteriske olje. Hvorfor er denne komponenten viktig?

 • Når du bruker Copaiba olje, samhandler beta-caryophyllene med en reseptor på overflaten av en celle.
 • Denne interaksjonen skaper en kjedereaksjon, som endrer måten molekylene inne i cellen oppfører seg.
 • Dette fører til at DNA og andre molekyler blir oppregulert, eller nedregulert.
 • Med andre ord, doTERRAs Copaiba eteriske olje har evnen til å tilby dyp styrke og støtte til immunsystemet og endokrine systemer.
 • Potensialet for doTERRAs Copaiba-olje er nesten ubegrenset!
 • Av denne grunn er doTERRA forpliktet til å gi deg den høyeste kvalitet Copaiba-oljen. Vår Copaiba er sammensatt av resiner fra 4 forskjellige typer Copaiba trær for å få den beste effekten.

 

 

Hvordan vi bruker Copaiba oljen
Copaiba er en allsidig olje. Se noen av våre favoritt måter å bruke Copaiba nedenfor:

 1. Hold huden ren og ren mens du reduserer utseendet på flekker ved å legge Copaiba til toneren eller ved å bruke den direkte på huden før du bruker fuktighetskrem.
 2. Copaiba passer godt sammen med romersk kamille, Cedarwood, Sandalwood, Frankincense eller Ylang Ylang. Bruk noen av disse oljene som appellerer til deg, opprett din egen personlige duft i en rulleflaske, og fyll deretter resten av flasken med fraksjonert kokosnøttolje.
 3. Det meste av kroppen kan ha nytte av Copaiba. Den støtter kardiovaskulær systemet, immunforsvaret, fordøyelsessystemet, nervesystemet og immunsystemet. * For å utnytte disse fordelene for noen av disse systemene, legg til en til to dråper til vann, juice eller lag din egen te med varmt vann og honning.
 4. Når du står overfor en stressende dag fremover eller føler deg bekymret, kan du ved å diffusere Copaibas treaktig duft berolige følelser og stressnivå.
 5. Ta en til to dråper i en veggie kapsel for å dra nytte av antioksidanter – stoffet som stopper potensiell skade på cellene dine fra oksidasjon.
 6. Bruk i et beroligende bad ved å legge to til tre dråper til dusjsåpe før du blander det i vannet.
Visste du?
 • Amazonas regnskog representerer over halvparten av planetenes gjenværende regnskog. doTERRA er stolt av å samarbeide med et stort nettverk av copaiba hogstmaskiner som bærekraftig samler deres oleoresin og sørger for at trærne skal være i de kommende årene.
 • Copaiba trær kan vokse til mer enn 100 meter høye

 

 

Referanser: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2449371/

 


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT