Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/helseblogg.com/public_html/wp-content/plugins/boss-banner-ad/includes/widget.php on line 108
Copaiba – bruk og virkning – Helseblogg.com

Copaiba – bruk og virkning

Copaiba – bruk og virkning

Hva er COPAIBA godt for?

 

Copaiba ekstraheres fra Copaiba-trær i Amazonas regnskog. Den essensielle oljen er dampdestillert fra copaiba oleoresin, et stoff bestående av harpiks og essensielle oljer. Samleprosessen av oleoresinet er unikt blant essensielle oljer – det tappes fra treet på samme måte som sirupen fra lønnetrær. Oleoresinet blir deretter dampdestillert for å fremstille essensiell olje.

Copaibas viktigste kjemiske komponent er beta-caryophyllene, en kjemikalie som ligner på cannabinoider som finnes i cannabis som kan beskytte nervceller og ha fordeler for kardiovaskulære og immunsystemer.

 

 

 

 

 

Hvordan vi bruker Copaiba oljen
Copaiba er en allsidig olje. Se noen av våre favoritt måter å bruke Copaiba nedenfor:

  1. Hold huden ren og ren mens du reduserer utseendet på flekker ved å legge Copaiba til toneren eller ved å bruke den direkte på huden før du bruker fuktighetskrem.
  2. Copaiba passer godt sammen med romersk kamille, Cedarwood, Sandalwood, Frankincense eller Ylang Ylang. Bruk noen av disse oljene som appellerer til deg, opprett din egen personlige duft i en rulleflaske, og fyll deretter resten av flasken med fraksjonert kokosnøttolje.
  3. Det meste av kroppen kan ha nytte av Copaiba. Den støtter kardiovaskulær systemet, immunforsvaret, fordøyelsessystemet, nervesystemet og immunsystemet. * For å utnytte disse fordelene for noen av disse systemene, legg til en til to dråper til vann, juice eller lag din egen te med varmt vann og honning.
  4. Når du står overfor en stressende dag fremover eller føler deg bekymret, kan du ved å diffusere Copaibas treaktig duft berolige følelser og stressnivå.
  5. Ta en til to dråper i en veggie kapsel for å dra nytte av antioksidanter – stoffet som stopper potensiell skade på cellene dine fra oksidasjon.
  6. Bruk i et beroligende bad ved å legge to til tre dråper til dusjsåpe før du blander det i vannet.
Visste du?
  • Amazonas regnskog representerer over halvparten av planetenes gjenværende regnskog. doTERRA er stolt av å samarbeide med et stort nettverk av copaiba hogstmaskiner som bærekraftig samler deres oleoresin og sørger for at trærne skal være i de kommende årene.
  • Copaiba trær kan vokse til mer enn 100 meter høye

 

 

Referanser: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2449371/

 

 

Share Button


error: Content is protected !!