Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/helseblogg.com/public_html/wp-content/plugins/boss-banner-ad/includes/widget.php on line 108
Intro til oljer og hvordan bestille? – Helseblogg.com

Intro til oljer og hvordan bestille?

Klar til å la eteriske oljer være en del av din livsstil?

FILM

SE DENNE FILMEN – EN INTRO TIL OLJENE I STARTPAKKEN OG HVORDAN DET Å VÆRE DOTERRA MEDLEM FUNGERER.

Har du ikke sett dette  intro-webinaret (50 min) anbefaler jeg å gjøre det før du bestiller.

Vi har mange flotte produkter fra doTerra i Norge, både eteriske oljer, baseoljer, hudpleie og tilbehør. Jeg anbefaler å begynne med en Startpakke (se under) og så kan du gjerne bygge deg opp et større sett med oljer etter hvert.
Se listen over alle produkter tilgjengelige i Norge her.


skjermbilde-2016-12-10-11-13-36

1. Full pris

Hvem vil betale full pris når de kan få rabatt? Vel, hvis du bare skal ha 1 olje i løpet av et helt år, så er det helt okei å bestille til full pris.
Du kan bestille tilgjengelige produkter her fra shoppen min.
Huske å sjekke hvilke produkter som er tilgjengelige i Norge her. (Retail = Full pris) Husk at moms legges på når du bestiller!

2. Medlem – Startpakker

Som medlem er det ingen forpliktelser, bare muligheter. Velg en av våre rabatterte startpakker eller sett sammen din egen pakke. Du har minst 25% rabatt ved å kjøpe som medlem. Ved å velge en startpakke eller kjøpe for minst 100pv får du medlemsavgiften helt gratis + en gratis kokosolje! Basic Essentials Kit og Family Kit har i tillegg 10-15% ekstra rabatt i tillegg til de 25% rabatt, så du kan se under hvor mye du sparer på de.

STARTPAKKE: NORSK BASIC ESSENTIALS KIT (Den lille startpakken)
On Guard (Immunsystem-blanding), Sitron (Lemon), DigestZen(Fordøyelses-blanding), Lavendel (Lavender), Peppermint, Villappelsin (Wild Orange) + Gratis fraksjonert kokosolje og medlemskap.

Pris: ca. 1500 NOK – du sparer 850,- mot å kjøpe produktene til full pris. Varierer med valutakursene. 

STARTPAKKE: NORSK FAMILY KIT (Den startpakken vi selger mest av)
On Guard (Immunsystem-blanding), Sitron (Lemon), DigestZen(Fordøyelses-blanding), Lavendel (Lavender), Peppermint, Villappelsin (Wild Orange), Rosmarin (Rosemary), Frankincense, Oregano, Petal Diffuser, Vegetabilske kapsler (tomme til å fylle oljer i for innvortes bruk) + Gratis fraksjonert kokosolje og medlemskap.

Pris: ca. 2800 NOK – du sparer 1700,- mot å kjøpe produktene til full pris

Valgfri pakke: Sett sammen din egen pakke på 100pv* eller mer for å få gratis medlemskap og fraksjonert kokosolje inkludert. *pv er produktverdi som du kan finne på prislisten for hvert produkt.

3. Månedlig bestilling kun hvis du vil! Lojalitetsprogram (LRP)

Hvis du vil leve en livsstil med doterra produktene, er dette et fantastisk program. Du får 10-30% tilbake for alle dine kjøp, bare fordi du er en lojal kunde. I tillegg har du tilgang til Månedens gratis produkt og spesielle priser for LRP pakker.

Dette kan du velge LRP i tillegg til din startpakke om du vil være sikker på å få de produktene du trenger hver måned til beste pris og med masse gratis produkter! Du kan også legge det til på et senere tidspunkt når du er klar for det. Men om du er klar til å få mest mulig ut av det med en gang, anbefaler jeg sterkt at du setter det opp (jeg gjorde det selv, jeg kunne ikke la være å fylle på litt hver måned for å ha alle produktene etter hvert…). NB – dette kan stoppes ved å ta en telefon inn til norsk support: 21959499 – veldig hyggelige folk og de prater norsk:)

Hvordan bestille?

Jeg ønsker at du skal få den beste veiledningen og kunnskapen på forhånd, så ta gjerne kontakt for å ta en prat før du bestemmer deg på tlf 46407955 eller tifure@me.com.

Dersom du vet hva du skal ha og er klar til å bestille ditt sett eller oljer til medlemspris kan du følge denne prosessen og trykk på bildet under:

Da åpner denne  linken i en ny fane eller nytt vindu, så du kan følge punktene her mens du trykker deg videre.

Følg disse enkle stegene:

 1. Begynn ved å velge Europe og landet du vil registreres i.
 2. Når du har valgt land, velg «Wholesale Customer» eller «Wellness Advocate”. Begge av disse har de samme fordelene med rabatter, tilbuder ol.
  Forskjellen er om du har tenkt å videreselge eller dele oljer med andre, dette er kun mulig som Wellness Advocate. Du kan alltid oppgradere ved å trykke på en knapp så det enkleste er å velge den øverste. Husk bare på at du selv må stå med LRP på 100PV hvis du verver noen, for å få godene av vervingen.
  Om du vil starte som Customer kan du etter 90 dager eller lenger oppgradere til Wellness Advocate.Som Wellness Advocate får du din egen webshop som du kan dele med folk som ønsker å kjøpe produktene, og du kan tjene penger til å betale for produkter, eller til og med skape en deltid eller fulltids inntekt om det er det du ønsker.
 3. Fyll ut navn, addresse, faktura addresse, frakt addresse og resten som er rød stjerne på. *
 4. “Enroller ID” og “Sponsor ID” skal allerede være riktig fylt ut, men hvis ikke skal du skrive 3281776 (Square Solutions AS Tove Iren Fure), så er vi sikre på at vi kan hjelpe deg videre.
 5. Velg din tidssone og lag ditt eget passord til det virtuelle kontoret.
 6. Godta «Terms and Conditions» og «Virtual Office User Agreement». Trykk “Continue”.
 7. Velg din Startpakke. NB! Det er KUN de Norske pakkene du kan velge. Ikke velg en pakke som står noe annet enn Norway på. 
  EU Norway Basic Essentials Kit
  eller EU Norway Family Essentials Kit.


  Du kan legge til ekstra produkter i tillegg til pakken ved å skrive inn på «Enter additional item # or product name».
  Det kan være vanskelig å se, siden det står med grå kursiv skrift under My 1st Order Cart
 8. Du kan også lage din egen pakke, om du vil ha helt andre produkter.TIPS: Kontakter du meg direkte kan jeg hjelpe deg til å få gratis innmelding + gratis kokosolje om du velger en egen pakke for 100pv.
  Om du vil gjøre det selv på nett går du glipp av dette tilbudet, men det er opp til deg.Vil du bare gjøre det selv gjør du følgende:
  Da legger du til Welcome Pack & Enrollment Fee (English – Euros), som er 20€ innmelding & velkomstpakke med brosjyrer + legg til de eteriske oljene og produktene du vil ha (husk å bruk godkjent lista så du kun bestiller produkter vi får inn til Norge).

  NB!
  Det følger ikke med oljer i Welcome Pack, de må du velge utenom, eller velge en av de andre startpakkene. Du trenger ikke Welcome Pack om du kjøper en av Startpakkene nevnt lenger oppe. Du kan legge til ekstra produkter i tillegg til din startpakke om du ønsker, eller så kan du sette opp en LRP (lojalitetsprogram) der du bestiller andre produkter som ikke var i pakken din. Se neste steg…
 9. Sett opp et VALGFRITT Lojalitetsprogram. Det er verdt å se på dette fordi det kan spare deg en del penger. Du får rett og slett gratis produkter og produktpoeng tilbake hver måned. Dette trenger du ikke å forstå med en gang, det lærer vi deg underveis. Men ikke gå glipp av dette! Vi får 30% av det vi bestiller tilbake hver måned i produktpoeng, og vi tror du kommer til å like det like mye som oss.
Og det var det! Steg for steg.
Når vi får beskjed fra doTerra at du er blitt medlem gjennom oss, vil vi sende deg en velkomstmail og gi deg tilgang til våre grupper & ressurser.

Fortsatt usikker?

Ta kontakt med meg for å sette opp en gratis 30 minutters veiledning for hvilke oljer som passer dine behov.

Email: tifure@me.com   Tlf: 46407955

 

 6771501_orig

error: Content is protected !!