Bli Wellness Advocate – Helseblogg.com

Bli Wellness Advocate

DoTerra har de reneste produktene i hele verden. De har sin egen renhets sertifisering, i tillegg til den som er standard i markedet.

Du får opplæring, gratis kurs om oljer på norsk som du kan studere når det passer deg. Ellers har jeg masse tips om innkjøp av utstyr til oljer, hvis man ønsker å lage blandinger selv, parfyme med oljer, naturvennlige vaskeblandinger for husholdningsbruk i stedet for giftige alternativer –  vi ønsker heller å støtter opp om sunn helse.  Ikke minst – DU får ditt eget førstehjelpskitt til hjemmet ditt. Du kan bygge det opp i ditt eget tempo og lommebok. I DoTerra er det ikke noe kjøpepress. Man blir belønnet med ekstra poenger om man legger inn månedlig LRP bestilling.

Å BYGGE I DOTERRA – TJEN PENGER TIL EGNE OLJER VED Å ANBEFALE ANDRE

Hos oss får alle 25% rabatt i forhold til utsalgspris. Vi har et belønningssystem utover det. Når du starter har du 10% rabatt som du får tilbake i poenger av det du handler, når du handler på LRP. LRP betyr loyalty reward Points. Dette får altså de som setter seg opp på LRP og handler hver måned. Denne prosentsatsen stiger for hver 3.måned du handler og står på LRP. Du kan maks oppnå 30%. Dvs at handler du for cirka 1000 kr så får du ca 300 kr å handle for igjen inn på din poeng konto – som du kan handle ekstra produkter for neste måned på toppen av de andre produktene du ønsker.  Smart!

Ikke nok med det – i DoTerra har du også en konto hvor du får pengene du tjener inn på. Har du LRP på over 100pv hver måned er du med på å tjene penger på det de under deg selger. Verver du noen tjener du 20% på den summen de handler varer for. I tillegg til det er det noe som heter fast start, du tjener også 20% på det den nye også handler de neste 2 månedene.  Du kan bruke denne kontoen med penger til å betale for dine egne varer der, eller du kan be om å få de utbetalt.

Så har vi POWER OF 3 – har du 3 stk som har LRP under deg på første linje – og dere til sammen har et salg på 600pv i denne gruppen så får du utbetalt 50euro. Har 3 under hver av disse også dette, så øker din sum til 250euro. Har 3 under der igjen dette så får du 1500euro. Rundt regnet om til norske kroner så gir første ledd 500 kr, andre ledd 1500 kr og 3.ledd 15000 kr i måneden.

Her gjelder det også å bygge nedover. Uni Levels heter det når du får utbetaling av alt som skjer i organisasjonen under deg. Du får mer prosent jo lenger ned på stigen handelen skjer! Man kan oppnå hele 7% der.

Ja det er mye mer enn dette “snopet”. Det kan vi ta mer om i opplæring hvor de fantastiske rank inntektene ligger! Håper du ser forskjellen fra andre selskap. DoTerra er så mye mer enn oljer. Det er kosttilskudd også. Men ikke minst, så er du med å gjøre en forskjell i verden. På områder hvor innhøstingen skjer går for eksempel DoTerra inn og hjelper lokalbefolkningen med å få jobb til lokalbefolkningen, skole til barna, vannledninger (hvor de før måtte gå mange timer for å hente vann) og sykehus. DoTerra er opptatt av at all høsting skal være bæredyktig.

KJØP DITT STARTKITT HER OG BLI MED I MIN GRUPPE

http://mydoterra.com/energyoilers

Registrer dine opplysninger og søk opp Norsk Family kit og legg til handlekurven. Det er alt du trenger å gjøre før du sjekker ut og blir kunde i doterra.
Du får 2 valg innpå – å bli wholesale Customer eller wellness advocate. VET du at du kommer til å verve, så velger du wellness advocate. Hvis ikke tar du wholesale Customer. Du kan alltid oppgradere ved å trykke på en knapp for å verve noen. Helt gratis:)

Gjør du dette via linken havner du i min gruppe:) Husk å taste meg på facebook, Tove Iren Fure, og si at du har handlet så får jeg lagt deg til så raskt som mulig på gruppene våre på facebook. Hjertelig velkommen.

Tove Iren Fure
Doterra Wellness Advocate
Silver


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT