BARNAS EGET OLJE KIT – Helseblogg.com

BARNAS EGET OLJE KIT

BARNAS EGET OLJE KIT

KIDS COLLECTION KIT

Endelig i Norge! Oljer sortert på fargekode, for vondter og følelser – barnas eget førstehjelp kit.

Disse blandingene dufter så godt at selv vi voksne vil bruke barnas roll on stifter med oljer.

Se disse fornøyde barna! Et kids colletion kit koster 1543,- (medlemspris 1157,-) så det svarer seg å bli medlem.

Disse oljene er gode for så mye – KJØP DET HER

SE DEN FLOTTE VIDEOEN HER HVOR BARNA VISER KIDS COLLECTION

Les mer om hver oljer på norsk her:

 BRAVE
Courage blend – oppmuntrende blanding – for økt mot – oljen for økt selvtillit, for å få et påfyll av postive følelser. Påføres i nakke og på pulspunkter. Inneholder Wild Orange, Amyris, Osmanthus og Cinnamon sammen med kokosolje. Når du trenger ny energi og bli motivert. Gir en følelse av ro. Oljen for styrke i små og store øyeblikk. Påfør under føtter og på håndledd. Stikkord: Selvtillit, mot og styrke.  Ikke til barn under 3 år. Ikke kontakt med slimhinner og inni kroppen som indre øre, munn og sensitive områder. 

CALMER
Den lilla – restful blend – avslappende , for å få en rolig og avslappet atmosfære. Smøres under føttene og i nakken. Inneholder lavendel, cananga, buddha wood og roman chamomile blandet ut i kokosolje. Smør på nakke og brystkasse for å berolige og lindre, på håndledd ved sengetid, og under fot.  Fin på diffuse snakker og duftspredende lavastein. 

RESCUER
Soothing blend – beroligende blanding – for en avslappende følelse, og for å lindre voksesmerter hos barn. Copaiba, lavendel, spearming og zanthoxylum blandet med kokosolje. Ha på bein, hender, skuldre, for lindring og komfort. Under ben før sengetid, på tinning og nakke for å løsne spenninger, masser inn skuldre, nakke og rygg for beroligende og lindrende følelse.  Også til bruk på diffuse snykker  og lavastein. Unngå området rundt øyne.

STEADY
Grounding blend – jordende blanding for «bakkekontakt» – når barnet ditt trenger å finne avslapning og ro, bruk på morgen og nyt virkningen hele skoledagen. 

STRONGER
Protective blend – beskyttende blanding – laget av Cedarwood, litsea, frankincense, rose og kokosolje – god til sensitiv hud. Gir en følelse av økt motstandskraft når det trengs. Litsea holder huden frisk og ren. Når du trenger å stå i mot ytre stress og påvirkninger, for å fremme velvære og ny vitalitet. 

THINKER
Vetiver, peppermint, clementine, rosemary og kokosolje. Påfør i tinning, håndledd og nakke for å føle klarhet i situasjoner. Her får du det du trenger for å holde fokus og være utholdende kreativt. For positiv boost, til støtte i læring og når man trenger å være klar i hodet. Oljen for årvåkenhet.  Brukes når du trenger konsentrasjon, eller ved konsentrasjonsvansker. 

Share Button


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT