Beskytt cellene dine – Tru Niagen – Helseblogg.com
Beskytt cellene dine – Tru Niagen

Beskytt cellene dine – Tru Niagen

Jeg ble anbefalt av en Alzheimer forsker i Norge – i min søken av å finne medisiner til et familiemedlem med Alzheimer å bruke TruNiagen.

Hvorfor?

Direkte oversett fra chrome fra ledende forsker/produsent sin side. (uten økonomisk interesse – ren anbefaling fra min side)

I 2004 ble det oppdaget at nikotinamid ribosid (NR) kunne øke nivåene av en vital cellulær ressurs. Denne ressursen er en sentral regulator i energimetabolismen og antas å spille en viktig rolle i sunn aldring av mennesker. Selv om NR er et naturlig forekommende vitamin i melk, finnes det bare i spormengder.

NAD (eller nikotinamid adenindinukleotid) er en viktig ressurs som finnes i alle levende celler. Vi bruker det hver dag. Etter over 100 år med å studere dette molekylet, publiserer forskere flere artikler om NAD enn noen gang før. Nå vet vi at NAD ikke er en konstant ressurs. Ting som overspising, opphold i solen for lenge eller drikke alkohol kan stresse systemet vårt og føre til at NAD synker. Noen forskere tror til og med at denne NAD-nedgangen spiller en viktig rolle i hvordan vi eldes.

Vitenskap

NAD er et essensielt koenzym og en nøkkelregulator for cellulær metabolisme. NAD er nå mest kjent for sin rolle i cellulær adenosintrifosfat (“ATP”) produksjon, og antas nå å spille en viktig rolle i sunn aldring. Mange mobilfunksjoner relatert til helse og sunn aldring er følsomme for nivåer av lokalt tilgjengelig NAD, og ​​dette representerer et aktivt forskningsområde innen NAD. NAD-nivåer er ikke konstante, og hos mennesker har NAD-nivåer vist seg å synke med mer enn 50% fra ung voksen alder til middelalder. NAD fortsetter å avta når mennesker blir eldre. Det er andre årsaker til reduserte NAD-nivåer som for næring, alkoholforbruk og en rekke sykdomstilstander. Sunt aldring, mitokondrier og NAD fortsetter å være fokusområder i forskersamfunnet. I 2017 var det over 150 studier på NAD.

I 2013 ChromaDex kommersialiserte NIAGEN® nikotinamid ribosid (“NR”), en ny form for vitamin B3. Data fra en rekke dyreforsøk, og bekreftet i kliniske studier av mennesker, viser at NR er en svært effektiv NAD-forløper som øker NAD-nivåene betydelig.

NIAGEN® er trygt til konsum uten skadelige bivirkninger. NIAGEN® har to ganger blitt vellykket gjennomgått under FDAs nye kostholdsbestanddel (“NDI”) varslingsprogram, og har også blitt varslet til FDA som generelt anerkjent som sikker (“GRAS”). Dyreforsøk av NIAGEN® har vist en rekke utfall som spenner fra økte NAD-nivåer, økt cellulær metabolisme og energiproduksjon til forbedringer i insulinfølsomhet. NIAGEN® er handelsnavnet for vår egenutviklede ingrediens NR, og beskyttet av patenter som vi er den eksklusive lisenshaveren til. ChromaDex er verdensledende på det nye NAD-rommet. ChromaDex har over 140 partnerskap med ledende universiteter og forskningsinstitusjoner rundt om i verden inkludert National Institutes of Health, Cornell, Dartmouth, Harvard, Scripps Research Institute og Mayo Clinic. Andre forhold utvikles for tiden. For mer informasjon om vårt forbrukerprodukt TRU NIAGEN®, vennligst besøkwww.truniagen.com .

Se video også på deres side her:

https://www.chromadex.com/tru-niagen/

Ellers finner jeg Nikotinamid ribosidklorid – i pulverform hos https://no.phcoker.com/product/129938-20-1/ 

Ved å klikke på lenken finner du også en kort video der.

Hva er Nikotinamid ribosidklorid(NR-CL)?

Nicotinamid riboside (NR) er et nyoppdaget nikotinamidadeninuduotototid (NAD +) forløper vitamin. Den krystallinske formen av NR-klorid kalles NIAGEN, som er en syntetisk form av nikotinamid ribosid og en kilde hvorfra nikotinamid i form av nikotinsyre kan være biotilgjengelig og anses generelt som sikker (GRAS). NR-klorid er gjenstand for to nye merknader om kostholds ingredienser, som hovedsakelig brukes i kosttilskudd.

Nikotinamid ribosidklorid er en naturlig ingrediens som finnes i melk. Det er faktisk relatert til niacin og andre former for vitamin B3. Noen undersøkelser har funnet at Nicotinamid Riboside Chloride har noen unike egenskaper som kan øke ens metabolisme for å brenne av flere kalorier og forhindre vektøkning. I tillegg til vekttap, hjelper det også med å øke muskelprestasjonen, øke energiforbruket og minimere risikofaktorene for diabetes.

En undersøkelse hos mennesker har også vist at både Nicotinamid Riboside Chloride øker NAD + -nivåene, noe som hjelper til med å forbedre noen aldersrelaterte forhold, selv om det er for tidlig å vite ennå hvor effektiv det vil være.

Fordeler med Nikotinamid ribosidklorid(NR-CL)

Nikotinamid ribosidklorid er en syntetisk form av nikotinamid ribosid, dens fordeler / funksjon er de samme som nikotinamid ribosid. Den deltar i metabolisme i kroppen, kan brukes til å forhindre pellagra eller annen niacin-defeksjonssykdom og for å senke kolesterol og triglyserider i blodet. Det brukes også for å senke risikoen for hjerteinfarkt hos personer med høyt kolesterol som allerede har hatt et hjerteinfarkt. Noen ganger brukes den til å behandle koronarsykdom (åreforkalkning), for å beskytte hjernen og leveren (hjerte-, karsykdom, Alzheimers sykdom).

Dessuten har Nikotinamid ribosidklorid også andre fordeler hos mennesker:

 • Riktig fordøyelse og absorpsjon av proteiner og fett;
 • Hjelp med å konvertere den essensielle aminosyretryptofan til niacin;
 • Reduser oppkast og reduser resultatene av å ta antidepressiva på grunn av munntørrhet og problemer med vannlating;
 • Fremme nukleinsyresyntese og forhindre aldring av vev og organer, og oppnå derved målet om å forsinke aldring;
 • Sakte nattlige muskelspasmer, spastisk lammelse og hånd- og fotneuritt;
 • Behandling av medfødt hypometabolisme og forbedring av metabolisme;
 • Forebygging og behandling av vitamin B6-mangel;
 • Behandling av karpaltunnelsyndrom;
 • Hjelper å miste vekt og styrker muskelfunksjonen.
 • Forbedre kroppens motstand mot kreftceller
 • Hindre hørselstap
 • Er et naturlig vanndrivende middel.
 • Å ta store doser kan lindre rusavhengighet og ha en god avgiftningseffekt.
 • Forbedre funksjonen til epidermale celler, så vel som funksjonene til andre celler i menneskekroppen, for å holde huden strålende.

Kanskje verdt å prøve begge deler?

Lykke til


Translate »
error: Content is protected !! COPYRIGHT