Add som spice to your love life… let essential oils cover it.. – Helseblogg.com

Add som spice to your love life… let essential oils cover it..

Add som spice to your love life… let essential oils cover it..

ADD SOME SPICE TO YOUR LOVELIFE… 

 

Hvordan påvirker essensielle oljer kroppen?

Tap av libido kan ha mange årsaker. Noen ganger er disse fysiske slike som skjoldbruskproblemer, medisiner og testosteron. Andre ganger kan de være mentale eller emosjonelle: stress, problemer i forholdet, tretthet og depresjon.
Direkte påvirkning av essensielle oljer . Vi er sterkt påvirket av duft og aroma. Det limbiske systemet er plassert på baksiden av hjernen. Det er knyttet til minne, følelser og læring. Bare luktende essensielle oljer kan ha en kraftig innvirkning på oss fysisk og følelsesmessig.

Aroma kan vekke sansene, skape et mer behagelig miljø og øke lysten.

 

 

Hva skjer når sirkulasjon og blodstrømmer økes? Man får økt opphisselse.

 

Mange essensielle oljer er fysisk og følelelsmessig bra for hjertet. Du vil legge merke til at mange av de essensielle oljene med afrodisiakiske egenskaper faktisk  øker sirkulasjonen.

Essensielle oljer med afrodisiakiske egenskaper

  • Svart pepper.   Dette er en oppvarming, krydret olje som styrker sirkulasjonen. Det kan stimulere appetitten, bokstavelig og seksuelt. (Alltid fortynnet ved bruk lokalt.)
  • Kanel   En annen oppvarmingsolje, denne duften er søt og krydret. Det forbedrer sirkulasjon og blodstrøm. (Alltid fortynnet ved bruk lokalt.)
  • Sandeltre.   Denne essensielle oljen fremmer emosjonell åpenhet. Det er en eksotisk duft.
  • Ylang Ylang.   En blomsterduft, det øker seksuell lyst, oppmuntrer tiltrekningskraften og støtter sirkulasjonssystemet. En av de mest kraftige essensielle oljene.
  • Rose.  Dette er bra for hjertet følelsesmessig og fysisk. Forbedrer støtter sirkulasjonssystemet. Veldig sensuell duft. En av de dyreste oljer som finnes.
  • Jasmine.  Forbedrer stemning og energi. Utmerket for kvinner.
  • Patchouli.  Dette er en musky, woody lukt. Det forsterker tankene og balanserer libido.
  • Ginger   Dette er en søt, varm olje som støtter sirkulasjonssystemet. Det øker åpenheten hos både menn og kvinner. (Alltid fortynnet ved bruk lokalt.)
  • Wild Orange – Vill appelsin  Solskinn på flaske, også kjent for å ha veldig oppkvikkende egenskaper. Noen har ved bruk opplevd sterk økning i libido (spesielt menn)

Slik bruker du essensielle oljer

Aromatisk.  Bruk essensielle oljer for å skape ei deilig lukt  og et sensuelt miljø. Deilige dufter stimulerer, fysisk og følelsesmessig.

Lokalt.  Bruk essensielle oljer til berøringsterapi. Bland med fraksjonert kokosnøttolje eller mandelolje for å skape en fantastisk, terapeutisk massasjeolje. Massasje på ben, mage og rygg/rumpe/lår.

I badekaret.  Legg til noen dråper til badet for å slappe av og skape en romantisk atmosfære. Merk: Legg IKKE svart pepper, kanel eller ingefær til badekaret. De er varme oljer. Velg rose, ylang ylang, jasmin, lavendel og vill appelsin (wild orange).

Hvis en olje ikke er tiltalende for deg eller din partner, må du ikke bruke den. Kroppen din sier fra hva den ønsker “den” dagen. En annen dag kan det endre seg. Stol på luktesansen din.

Følg nesen din 🙂

Gi et gavekort på oljer, eller kjøp dine oljer på link her

Ta kontakt på tifure@me.com

 

Noen oppskrifter:

 

Share Button


error: Content is protected !!